Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 18:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenkinek!

Látom jól el vagytok, mióta eljöttem a munkából 3 oldalt sikerült teleírnotok. Lehetnének a neptun felelősök is ilyen szorgalmasak! Very Happy
Azt hittem, hogy mostanra minden ok lesz, de most szarakszik a jelszóval, vagyis a bal felső sarokba kiírja, hogy nem elérhető. Legalább kiírhatnának valami közleményt, hogy mikor próbáljuk újra. De gondolom ezt még ők sem tudják. Remélem még mindig a hiba javításán dolgoznak, és nem esett ki a toll a kezükből 5-kor. Nem akarom az egész hetem azzal tölteni, hogy ezt a rohadt oldalt nézegetem és nyomkodom a frissítés gombot. Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itthon meg szarakodhatok a hülye lassú modemmel... Úúúútálom az egészet. Bent is marha lassan ment adsl-lel, akkor itt nálam mi lesz???
Vissza az elejére
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne aggódj és meg az akad.hálón vagyok (A BMF ennek egy része) és nálam sem megy mindig kidob és leáll a szerverük)

mint ahogy mondtam most tesztelik élesben hiába veszed fel a tárgyakat most jövő héten lesz móka!!!
Vissza az elejére
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pedig most sikerült felvennem 2 tárgyat is... Ezek szerint hiába?? Tök jó, hogy azért töröm magam, hogy a számomra legmegfelelőbb időpontokra tudjak feljelentkezni, közben pedig lutrira csinálom, hiszen egyik kurzushoz sincs időpont kiírva!!
Amúgy nem hiszem, hogy jövőhéten törölnék a már felvett tárgyakat, tavaly se tették!
Vissza az elejére
Funk

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
mint ahogy mondtam most tesztelik élesben hiába veszed fel a tárgyakat most jövő héten lesz móka!!!

most ezt hogy érted? törölni fognak mindent amire addig jelentkezünk? [/code]
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én még csak a föoldalt lattam eddig! onnan nem engedett be engem sem!
Majd éjfél körül nézem...hátha van vmi Rolling Eyes

Ti legalabb mar bejutottatok...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem törlődnek "csak" átalakítják az időpontokat..Tavaj ezt 3szor tették meg. 4-ik volt a nyelvtanárom, s hála neki még kérvényeznem kellett végül egy tárgycserét is4
Úgy imádom őket! Very Happy
Vissza az elejére
Funk

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono :
Idézet:
Nem törlődnek "csak" átalakítják az időpontokat

én még időpontokat se láttam fent!
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak azt nem értem, hogy miért nem támogatja a rendszer az Operat? Firefox-al semmi nem jön be nekem, IE-vel meg nem bírja az ékezeteket!

Beszarás!!! Shocked
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, most neptun szerver nem elérhető! Mikor volt az???!??!?! grgrgr Twisted Evil
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

noodleey írta:
Csak azt nem értem, hogy miért nem támogatja a rendszer az Operat? Firefox-al semmi nem jön be nekem, IE-vel meg nem bírja az ékezeteket!

Beszarás!!! Shocked

Erre mondják, hogy a hiba az ön készülékében van. Nekem megy IE vel meg fox-szal is Smile Még...
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bejutottam:DDD
De vmiert nem engedte felvenni az elsö probatargyat, mert vmi "elöfelvetel ellenőrzése sikertelen" volt.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi az a Tárgyfelvét (szab. válasz) --> ez lenne a szab. választott, vagyis itt kéne külön felvenni ?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

esetedben (kivételesen) nem a neptun a hibás, nekem Operával is ment... bár azt is el tudom képzelni, hogy mostanra letiltották az Operát, mondván "Annak a támogatását úgysem írtuk ki a login-oldalra, akkor meg minek lehessen belépni vele?"

persze lehet, hogy csak én vagyok rosszindulatú... Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tökjó, hogy ilyen csiga a rendszer!!! grrr

Legalabb mar vegigirtam mit kene felvenni:DDD haladok:D
Illetve a targy, szab. valasztottat meg nem Smile

Hm... nincs is semmi a szab. valasztottba, csak a mult felev...ahogy nezem :O 2004/05/2
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
24 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.