Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
tomgery
Csatlakozott: 2005.05.14. Szombat 19:49 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tud vki arról, hogy a költségelemzés és kalkuláció létszámot szándékoznak -e megemelni,mert ez így elég karcsú?
És ha esetleg tudna vki abban segíteni,hogy mi Berecz József (controlling tanár) emil címe?
Előre is köszi, jó pihenést annak,aki még pihen,jó munkát a dolgozóknak!! _________________ tomgery |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bodzsarb
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:19 Hozzászólás témája: |
|
|
jberecz KUKAC axelero PONT hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomgery
Csatlakozott: 2005.05.14. Szombat 19:49 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi! _________________ tomgery |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Na sikerult felvenni az angolt!
Kemeny 45 feröhely van, mert az egyik kurzusra meg jelentkezni se lehet, mert le van tiltva.
A nyelvvizsgaasok meg befoglaltak a jo helyeket, szal en megyek hetfon reklamalni, mert igy egy masik gyakommal utkozik az angol
Tovabbi szep napot!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:59 Hozzászólás témája: |
|
|
akkor szinte mondhatom, hogy 2 hét elég volt felvenni a 6db tantárgyamat. indexem leadva...igaz, hétfőn reggel nyolctól este fél nyolcig kell(ene) iskolában lennem...úúúúúúú baró  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Deko írta: |
akkor szinte mondhatom, hogy 2 hét elég volt felvenni a 6db tantárgyamat. indexem leadva...igaz, hétfőn reggel nyolctól este fél nyolcig kell(ene) iskolában lennem...úúúúúúú baró  |
A matek meg mindig nincs a mintatervben! Arra nem eleg 2 het:D |
|
Vissza az elejére |
|
 |
iccci

|
Elküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egész héten a helyek után rohangáltam. Mire csütörtökön Bácsi Rózsa közölte, hogy NEM EMELNEK LÉTSZÁMOT!!! A harmadéveseket kiszórják a kurzusokról, mivel sok negyedévesnek egyszerűen már nem jutott hely. És akkor lesz hely a negyedéveseknek. Remélem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2005 Szept. 10 Szombat 16:02 Hozzászólás témája: |
|
|
És láss csodát! Bekerült a matek a minta tantervbe ))
Megértük ezt is...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2005 Okt. 20 Csütörtök 12:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom, hogy aki még nem látta és Költségtérítéses, az tudja, hogy tegnaptól kint vannak a díjak.
Ha azok közé tartozol, akiknek csak utólag fogja felvenni Norbi a Neptunba a Menedzsment tréninget, akkor tudd, hogy azt később kell fizetni. Rákérdeztem, a negyedéves kredit összege 2340 Ft, csak az ellenőrzés miatt.
Sok sikert a számolgatáshoz!
Üdv. mindenkinek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kifli
Csatlakozott: 2004.12.20. Hétfő 19:19 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Okt. 20 Csütörtök 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Idi írta: |
Sziasztok!
Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom, hogy aki még nem látta és Költségtérítéses, az tudja, hogy tegnaptól kint vannak a díjak.
Ha azok közé tartozol, akiknek csak utólag fogja felvenni Norbi a Neptunba a Menedzsment tréninget, akkor tudd, hogy azt később kell fizetni. Rákérdeztem, a negyedéves kredit összege 2340 Ft, csak az ellenőrzés miatt.
Sok sikert a számolgatáshoz!
Üdv. mindenkinek! |
köszi hogy szóltál, magamtól nem biztos, hogy időben észrevettem volna.
+ valaki nem tudja esetleg, hogy meddig kell befizetni? mert nem láttam teljesítési határidőt a tételnél, még a "bővebb"-re bökve sem... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2005 Okt. 22 Szombat 21:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudok a pénzügyek fülön belül 2005/2006-os félévre váltani....így nem tudom megnézni, kell-e fizetnem vmit?
Mit tegyek, HELP?!  _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Okt. 28 Péntek 22:41 Hozzászólás témája: |
|
|
kérdés: ezt "Az 5. sz. főtitkári utasitás szerint..." üzenetet ti is kétszer kaptátok meg? nekem két példányban érkezett meg a neptunban, kb 5 perc különbséggel... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Okt. 29 Szombat 00:16 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
kérdés: ezt "Az 5. sz. főtitkári utasitás szerint..." üzenetet ti is kétszer kaptátok meg? nekem két példányban érkezett meg a neptunban, kb 5 perc különbséggel... |
jaja, pont úgy.
De amire most jöttem még rá: nem működik neptun login cookie-k nélkül. Get metódus nincs kialakítva elkerülő útvonalnak...vicces :/
Arra meg most nem is térek ki, hogy regexp-el, vagy más módszerrel mennyire egyszerű "kötőjelezésteleníteni" egy stringet (számlaszám).... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Nov. 04 Péntek 10:27 Hozzászólás témája: átutalás? |
|
|
Üdv!
A Neptunosok ilyenkor nem dolgoznak? 27-én utaltam a gyűjtőszámlára és még nem jelent meg a neptunban. A bakszámlaszámom a megfelelő formátumban volt/van megadva. Ha hétfőn sem lesz ott megyek reklamálni...ilyenkor kihez kell fordulni? T.o.-hoz v. neptunosokhoz? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Nov. 04 Péntek 11:24 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Arra meg most nem is térek ki, hogy regexp-el, vagy más módszerrel mennyire egyszerű "kötőjelezésteleníteni" egy stringet (számlaszám).... |
szvsz arra ne építsünk, hogy akik ezt a "csodát" programozták, azok a gyors és egyszerű megoldások hívei lennének (talán kicsit merész feltételezés, de lehet, hogy úgy voltak vele, ha túl egyszerű, átlátható és könnyen kezelhető, akkor nem fognak érte annyit fizetni?) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|