Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tomgery

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tud vki arról, hogy a költségelemzés és kalkuláció létszámot szándékoznak -e megemelni,mert ez így elég karcsú?
És ha esetleg tudna vki abban segíteni,hogy mi Berecz József (controlling tanár) emil címe?
Előre is köszi, jó pihenést annak,aki még pihen,jó munkát a dolgozóknak!!
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jberecz KUKAC axelero PONT hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tomgery

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi!
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na sikerult felvenni az angolt!
Kemeny 45 feröhely van, mert az egyik kurzusra meg jelentkezni se lehet, mert le van tiltva.
A nyelvvizsgaasok meg befoglaltak a jo helyeket, szal en megyek hetfon reklamalni, mert igy egy masik gyakommal utkozik az angol

Tovabbi szep napot! Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor szinte mondhatom, hogy 2 hét elég volt felvenni a 6db tantárgyamat. indexem leadva...igaz, hétfőn reggel nyolctól este fél nyolcig kell(ene) iskolában lennem...úúúúúúú baró Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
akkor szinte mondhatom, hogy 2 hét elég volt felvenni a 6db tantárgyamat. indexem leadva...igaz, hétfőn reggel nyolctól este fél nyolcig kell(ene) iskolában lennem...úúúúúúú baró Very Happy

A matek meg mindig nincs a mintatervben! Arra nem eleg 2 het:D
Vissza az elejére
iccci

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09 Péntek 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Egész héten a helyek után rohangáltam. Mire csütörtökön Bácsi Rózsa közölte, hogy NEM EMELNEK LÉTSZÁMOT!!! A harmadéveseket kiszórják a kurzusokról, mivel sok negyedévesnek egyszerűen már nem jutott hely. És akkor lesz hely a negyedéveseknek. Remélem.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 10 Szombat 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És láss csodát! Bekerült a matek a minta tantervbe Smile))
Megértük ezt is...
Vissza az elejére
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Okt. 20 Csütörtök 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom, hogy aki még nem látta és Költségtérítéses, az tudja, hogy tegnaptól kint vannak a díjak.
Ha azok közé tartozol, akiknek csak utólag fogja felvenni Norbi a Neptunba a Menedzsment tréninget, akkor tudd, hogy azt később kell fizetni. Rákérdeztem, a negyedéves kredit összege 2340 Ft, csak az ellenőrzés miatt.

Sok sikert a számolgatáshoz!

Üdv. mindenkinek!
Vissza az elejére
kifli

HozzászólásElküldve: 2005 Okt. 20 Csütörtök 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idi írta:
Sziasztok!

Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom, hogy aki még nem látta és Költségtérítéses, az tudja, hogy tegnaptól kint vannak a díjak.
Ha azok közé tartozol, akiknek csak utólag fogja felvenni Norbi a Neptunba a Menedzsment tréninget, akkor tudd, hogy azt később kell fizetni. Rákérdeztem, a negyedéves kredit összege 2340 Ft, csak az ellenőrzés miatt.

Sok sikert a számolgatáshoz!

Üdv. mindenkinek!

köszi hogy szóltál, magamtól nem biztos, hogy időben észrevettem volna. Smile

+ valaki nem tudja esetleg, hogy meddig kell befizetni? mert nem láttam teljesítési határidőt a tételnél, még a "bővebb"-re bökve sem...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
drfuji

HozzászólásElküldve: 2005 Okt. 22 Szombat 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudok a pénzügyek fülön belül 2005/2006-os félévre váltani....így nem tudom megnézni, kell-e fizetnem vmit?
Mit tegyek, HELP?!

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Okt. 28 Péntek 22:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kérdés: ezt "Az 5. sz. főtitkári utasitás szerint..." üzenetet ti is kétszer kaptátok meg? nekem két példányban érkezett meg a neptunban, kb 5 perc különbséggel...
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Okt. 29 Szombat 00:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
kérdés: ezt "Az 5. sz. főtitkári utasitás szerint..." üzenetet ti is kétszer kaptátok meg? nekem két példányban érkezett meg a neptunban, kb 5 perc különbséggel...

jaja, pont úgy.

De amire most jöttem még rá: nem működik neptun login cookie-k nélkül. Get metódus nincs kialakítva elkerülő útvonalnak...vicces :/

Arra meg most nem is térek ki, hogy regexp-el, vagy más módszerrel mennyire egyszerű "kötőjelezésteleníteni" egy stringet (számlaszám)....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Rudolf

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 04 Péntek 10:27    Hozzászólás témája: átutalás? Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

A Neptunosok ilyenkor nem dolgoznak? 27-én utaltam a gyűjtőszámlára és még nem jelent meg a neptunban. A bakszámlaszámom a megfelelő formátumban volt/van megadva. Ha hétfőn sem lesz ott megyek reklamálni...ilyenkor kihez kell fordulni? T.o.-hoz v. neptunosokhoz?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 04 Péntek 11:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

Arra meg most nem is térek ki, hogy regexp-el, vagy más módszerrel mennyire egyszerű "kötőjelezésteleníteni" egy stringet (számlaszám)....

szvsz arra ne építsünk, hogy akik ezt a "csodát" programozták, azok a gyors és egyszerű megoldások hívei lennének (talán kicsit merész feltételezés, de lehet, hogy úgy voltak vele, ha túl egyszerű, átlátható és könnyen kezelhető, akkor nem fognak érte annyit fizetni?)
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
52 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.