| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése | 

| Szerző | Üzenet | 

| b_barbus 

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 16 Hétfő 21:07    Hozzászólás témája: Adó 1%-a |   |  
				| 
 |  
				| SZiasztok! 
 A szüleim  a SZJA  1%-t a sulinak adná. Kérdésem hogy a sulinak van-e valami alapítványa vagy akármi aminek utalni lehetne. Ha van akkor a számát és a pontos címét is írjátok le.

Köszi: BArbi
 |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| wlaszi "az autista" ;)

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 16 Hétfő 23:38    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| Mivel a bmf-en nincs normálisan visszakereshető hírfelület, kitúrtam neked a tavalyi felhívást a google cachéből   
 link
 |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| eddy85 

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 17 Kedd 02:15    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| Tényleg gazdinfo.hu-nak nem lehet felajanlani? Lecserélhetnéd a malacperselyt.  Most komolyan. |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| wlaszi "az autista" ;)

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 17 Kedd 09:38    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| 

| eddy85 írta: |  
	  | Tényleg gazdinfo.hu-nak nem lehet felajanlani? Lecserélhetnéd a malacperselyt.  Most komolyan. |  
 1- nem, mert nem vagyok alapítvány
 2- lehetne csinálni egyet, de számoljunk: eddig befolyt summa 70K, ha ez 1%, akkor azt feltételezi, hogy a befizetők összkeresete 7Millió. Az eddig pénzt adott 45 fő éves átlagos éves keresete 160K (lefordítva: mindenki dolgozik)...nos szerintem sokunk dolgozik, de az 500HUF-os katgóriát nem csak a dolgozó diákok tudják kifizetni...
 Amúgy volt már terítéken, hogy esetleg sulis pénz érkezik, (ezáltal pl a suli alapítványát is lehetett volna használni), de a dolog hamvába hullt.

Amúgy a gond nem a malacpersely/1% hatékonysága, hanem a felajánlók száma. A 70K soknak tűnik, csak a bibi az, hogy a felét 2 ember adta...
 A többség meg a most 4. év, akik ugye elmennek. Tehát potenciálisan még kb 350 ember gondolja úgy, hogy neki 0 Ft-ot ér az oldal (ellenben használja).
 Ennyit a morálról...

3 évig van még ez az oldal (amíg a szak meg nem szűnik ugyebár), a fenntartásának piaci értéke havi kb 12-15K. Ha a szponzorunk (CFM.hu) nem esik ki ezidő alatt, akkor minden jó. De negatív forgatókönyv is kell, és annak a költségét előre kell tervezni, mert hipphopp nem lehet ennyi pénzt összekalapolni. Na mind1...nem folytatom, sokszor leírtam már, meg amúgy is

|  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| b_barbus 

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 17 Kedd 13:06    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| 

| wlaszi írta: |  
	  | Mivel a bmf-en nincs normálisan visszakereshető hírfelület, kitúrtam neked a tavalyi felhívást a google cachéből   
 link
 |  
 Köszike a segítséget, arik vagytok:)
 |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| eddy85 

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 17 Kedd 13:44    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| cfm.hu? Ez ismerős. Egy időben elmentett a tűzfalam egy vagy több /nem emléxem/ portszkennelést a stigmata.cfm.hu-ról. Miért jó portot szkennelni? Nem igazán értek ehhez, de gyanús volt.
 |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

| wlaszi "az autista" ;)

| 

|  Elküldve: 2006 Jan. 17 Kedd 13:51    Hozzászólás témája: |   |  
				| 
 |  
				| 

| eddy85 írta: |  
	  | cfm.hu? Ez ismerős. Egy időben elmentett a tűzfalam egy vagy több /nem emléxem/ portszkennelést a stigmata.cfm.hu-ról. Miért jó portot szkennelni? Nem igazán értek ehhez, de gyanús volt.
 |  
 igen, a stiga a szerver neve amin fut az oldal (meg még sok másik is). Portot szkennelni azért jó, hogy meglehessen tudni, hogy hol lehet kapcsolódni a gépedhez. Bár, hogy konkrétan ebben az esetben ez miért szükséges nemtudom. Ha gondolod megadom a rootunk elérhetőségét, őt lehet abuzálni ezért
  Ezt a részét nem én csinálom, fogalmam sincs. De amúgy ha Kerio-t használsz akkor az sokmindenért bejelez, néha feleslegesen is...
 |  | 

| Vissza az elejére |  | 

|  | 

|  |