Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 04 Hétfő 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Mi a különbség a fedlep és a címlap között?

a fedlap olyan, mint amit le lehet tölteni (szakdolgozat felirat, bmf kgk 2007, neved, szakdolgozatszámod), a címlapon meg a dolgozatod címe van.
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 05 Kedd 08:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tud vki könyvkötot, ahol szépen dolgoznak? A Copy generalról van valakinek tapasztalata hogy milyen?
Köszi Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 05 Kedd 09:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

Nem tud vki könyvkötot, ahol szépen dolgoznak? A Copy generalról van valakinek tapasztalata hogy milyen?
Köszi Wink

van egy könyvköto a Rákóczi út 59. alatt, a Blahától a Keleti felé, a jobb oldalon. elég szépen dolgozik (én évek óta hozzá viszek minden kötni-spirálozni valót, a Tavaszmezo könyvtárnak is szokott kötni), ha kell 3 óra alatt is elkészül vele, legutóbb (pár hete) 2500 Ft-ot mondott a szakdolgozat-kötésre.

ennél láttam gyorsabbat (1 óra/2600 Ft, a Ráday utcában) és olcsóbbat is (valahol máshol, talán épp a CG-ban), de hogy azoknak milyen a minoségük, nem tudom.

szerk: találtam némi infot a CG-os kötésekrol a régebbi hozzászólásokban:
Katica írta:
Aslan írta:
Coppy General 2200 a kötés, de a nyomtatást ne ott csináltasd. Kb 3 óra alat t megcsinálják de akkor kell valami felárat vizetni asszem 500 pénzt.

A 2200 arra a verzióra vonatkozik, amikor a betuket matricázzák! Vagyis nem éppen a legszebb formája - de elvileg elfogadja a suli ezt is. Amennyiben gravírozással van (szép dombornyomású betücskék), akkor viszont 2 nap alatt csinálják meg és 3.300 Ft-ba kerül (mivel a suli túl sok infót rakat a fedlapra, ezért soronként +300). Azonban a központjukban (Lónyai utca 13-ban) mindezt 1 nap alatt is megcsinálják.

alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Néhány kérdés, ami felmerült bennem a feladatlap kitöltése során:
1. a formanyomtatványon SZAKDOLGOZAT kiadásának idopontja szerepel, a fórumban viszont FELADATLAP kiadásának idopontját emlegettétek. Most akkor melyik megfogalmazás a helyes? Létezik, hogy a formanyomtatvány van el... és azt kell kijavítani?
2. Bal felso sarok, 3. sor: .... intézet. A ... helyére kell írnom valamit, vagy azt a belso konzulens tölti ki, miután beküldtem neki a feladatlapot.

Asszem a feladatlapnál ennyi nem volt világos. Viszont a szakdogával kapcsolatban van még egy-két dolog:
1. a cd-t hogyan is kell mellékelni? milyen tasak meg akármi?
2. a kísérolapot külön kell leadni a GTI-n? merthogy beköttetni nem kell a szakdogába, ugye?
3. és az uccsó kérdés: a gyakról most már csak azt az igazolólapot kell leadni, vagy kell még szöveges értékelés is fonöktol? mert mintha régebben találkoztam volna valami ilyen infoval.

Szóval ennyi. Tudom, ez sok, de remélem, hogy azért ti inkább képben vagytok...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 20:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fedlap mintája akkor meg van.
A címlap mint milyen, vagy azon csak a szakdoga címének kell szerepelni és kész?

A Rákóczi út 59 alatt található könyvköto, hogy van nyitva pénteken?
Ez egy üzlet, vagy lakás? Az utcáról látni lehet?
Vissza az elejére
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 20:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem a feladatlapnál az intézethez a Gazdaság- és Társadalomtudományi intézetet kell írni.

Ez nem biztos, erossítsen meg ebben valaki.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 21:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Néhány kérdés, ami felmerült bennem a feladatlap kitöltése során:
1. a formanyomtatványon SZAKDOLGOZAT kiadásának idopontja szerepel, a fórumban viszont FELADATLAP kiadásának idopontját emlegettétek. Most akkor melyik megfogalmazás a helyes? Létezik, hogy a formanyomtatvány van el... és azt kell kijavítani?
2. Bal felso sarok, 3. sor: .... intézet. A ... helyére kell írnom valamit, vagy azt a belso konzulens tölti ki, miután beküldtem neki a feladatlapot.

1. hoppsz, tényleg, arra rosszul emlekeztem. valóban szakdoglozat kiadásának idopontja van a feladatlapon.

2. én lazán beírtam nyomtatás elott, hogy Gazdasági és Társadalomtudományi Intézet

alf írta:
Asszem a feladatlapnál ennyi nem volt világos. Viszont a szakdogával kapcsolatban van még egy-két dolog:
1. a cd-t hogyan is kell mellékelni? milyen tasak meg akármi?
2. a kísérolapot külön kell leadni a GTI-n? merthogy beköttetni nem kell a szakdogába, ugye?
3. és az uccsó kérdés: a gyakról most már csak azt az igazolólapot kell leadni, vagy kell még szöveges értékelés is fonöktol? mert mintha régebben találkoztam volna valami ilyen infoval.

Szóval ennyi. Tudom, ez sok, de remélem, hogy azért ti inkább képben vagytok...

1. a cd-t tedd papírtokba és a könyvkötot kérd meg, hogy ragasszon be egy fület a szakdolgozatodba. ezt mindenhol így szokták kérni.

2. a kísérolapot meg csak tedd be a bekötött dolgozat elejébe és majd a GTI-n megmondják, hogy az is megy-e a bírálónak.

3. passz, hétfon megkérdezem.

Böbi írta:
A fedlap mintája akkor meg van.
A címlap mint milyen, vagy azon csak a szakdoga címének kell szerepelni és kész?

én csak a szakdolgozat címét írtam rá. sztem annyi elég.

Böbi írta:
A Rákóczi út 59 alatt található könyvköto, hogy van nyitva pénteken?
Ez egy üzlet, vagy lakás? Az utcáról látni lehet?

hétfotol csütörtökig 6:00-15:30-ig, pénteken 6:00-14:00-ig. a Rákóczi út 59. egy régi, körfolyosós bérház (volt, ma társasház). az utcán csak a cégtáblát lehet látni, közvetlenül a kaputelefon alatt. a 4-es gombot kell nyomni, aztán a tulaj majd beenged. a muhely az udvaron, a jobb hátsó sarokban van.
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 09:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Aramoro, tavaly úgy volt (le is írták abban az szsz.docban vagy miben), hogy azt a cédét kell a papírfülbe tenni, amin a szakdogádhoz tartozó anyagok vannak (scriptek meg efféle cuki dolgok). A szakdolis cédét egy tokban vittem külön, nyomtattam rá borítót és az úgy jó volt.
Azért is kellett ezt így, mert a bekötött szakdogát visszakapod államvizsga után, csak a cédé marad az intézetben.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali

a szakdolit mindegy hogy hogy kötik be?mert van az a maegoldás ha ragasztózzák meg stb, de van az is hogy egyszeruen csak buhházk a lapokat egy bör borítóba.Magyarán, nincs ragasztó meg kötés és hosszú határido...
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 09:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
hali

a szakdolit mindegy hogy hogy kötik be?mert van az a maegoldás ha ragasztózzák meg stb, de van az is hogy egyszeruen csak buhházk a lapokat egy bör borítóba.Magyarán, nincs ragasztó meg kötés és hosszú határido...

Szerintem bárfol megcsinálják a kötést normálisan 1 nap alatt....normálisan bekötve pedig szebb,mint a matricás megoldás.....szerintem.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cattish írta:
Sziasztok!
Aramoro, tavaly úgy volt (le is írták abban az szsz.docban vagy miben), hogy azt a cédét kell a papírfülbe tenni, amin a szakdogádhoz tartozó anyagok vannak (scriptek meg efféle cuki dolgok). A szakdolis cédét egy tokban vittem külön, nyomtattam rá borítót és az úgy jó volt.
Azért is kellett ezt így, mert a bekötött szakdogát visszakapod államvizsga után, csak a cédé marad az intézetben.

most én értem félre, amit írsz, vagy tényleg két cd-rol van szó? csak mert gazdinf kolléga elozo félévben született postja szerint 1 db cd-t kell leadni:

gazdinf írta:
ma voltam a GTI környékén és leírtam egy cetlire a 2006.május 12-én (péntek) kifüggesztett papírok tartalmát. nagyjából ezek voltak kiírva:

[...]

a másik papír a beadandó CD tartalmát írja le (2004.máj.10-es keltezéssel):
-1 darab CD-t kell beadni
-a CD-n 1 mappa legyen: név év (pl:Nagy János 2004)
-a mappában 3 fájl legyen:

1. nev: Adatlap
hallgató neve
szakdolgozat címe
szakdolgozat azonosító száma
belso konzulens neve
külso konzulens neve
dolgozat terjedelme (???)
végzés éve
kar
szak
szakirány

2. neve: Összefoglalás
szakdolgozat magyar és angol összefoglalója

3. neve: A szakdolgozat pontos és teljes címe
komplett dolgozat (összefoglalóval, mellékeltekkel)

milyen "scriptek meg efféle cuki dolgok"-ra gondolsz? Smile
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 08 Péntek 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
cattish írta:
Sziasztok!

most én értem félre, amit írsz, vagy tényleg két cd-rol van szó? csak mert gazdinf kolléga elozo félévben született postja szerint 1 db cd-t kell leadni:

gazdinf írta:
ma voltam a GTI környékén és leírtam egy cetlire a 2006.május 12-én (péntek) kifüggesztett papírok tartalmát. nagyjából ezek voltak kiírva:

[...]

a másik papír a beadandó CD tartalmát írja le (2004.máj.10-es keltezéssel):
-1 darab CD-t kell beadni
-a CD-n 1 mappa legyen: név év (pl:Nagy János 2004)
-a mappában 3 fájl legyen:

1. nev: Adatlap
hallgató neve
szakdolgozat címe
szakdolgozat azonosító száma
belso konzulens neve
külso konzulens neve
dolgozat terjedelme (???)
végzés éve
kar
szak
szakirány

2. neve: Összefoglalás
szakdolgozat magyar és angol összefoglalója

3. neve: A szakdolgozat pontos és teljes címe
komplett dolgozat (összefoglalóval, mellékeltekkel)

milyen "scriptek meg efféle cuki dolgok"-ra gondolsz? Smile

Bocsánat, ha nem voltam egyértelmu. Tehát HA a szakdogádhoz tartalmilag tartozik CD (gazdaságisok esetén nem surun, de elofordulhat), akkor azt kell a fülecskébe betenni. (Ha pl. a szakdolgozat része valamilyen szoftver, amit készítettél)

Magát a szakdogát tartalmazó CD-t (Nagy János 2004) adtam le külön muanyag tokban, mert azt orzi csak meg az intézet, a bekötött példányt visszaadják.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 08 Péntek 15:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cattish írta:
Bocsánat, ha nem voltam egyértelmu. Tehát HA a szakdogádhoz tartalmilag tartozik CD (gazdaságisok esetén nem surun, de elofordulhat), akkor azt kell a fülecskébe betenni. (Ha pl. a szakdolgozat része valamilyen szoftver, amit készítettél)

Magát a szakdogát tartalmazó CD-t (Nagy János 2004) adtam le külön muanyag tokban, mert azt orzi csak meg az intézet, a bekötött példányt visszaadják.

köszönöm, én is így gondoltam Smile
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 09 Szombat 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A bíráló személyérol, illetve arról hogy végül is ki keres bírálót mit tudtok? Ha a konzulens javasolja akkor kell vmi hivatalos papír is róla?...
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 10 Vasárnap 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

A bíráló személyérol, illetve arról hogy végül is ki keres bírálót mit tudtok? Ha a konzulens javasolja akkor kell vmi hivatalos papír is róla?...

nekem a GTI titkárságon annyit mondtak, hogy amikor visszük leadni a szakdolgozatot, akkor majd megkérdezik, hogy van-e bírálónk, ha igen, ki és hol dolgozik. de szvsz abból gond nem lehet, ha van Nálad egy papír, amin a bírálód neve, munkahelye, beosztása van és hogy mikor, melyik egyetemen végzett. max. nem lesz rá szükséged.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
12 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.