Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
L.C.C.I. Nyelvvizsga
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
P75

HozzászólásElküldve: 2007 Júl. 04 Szerda 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Akit érdekel a júniusi vizsga témái voltak Írásbeli:
1. memo, report,notice közül 1et választani
2. levélírás egy szállítmány hibás termékkel kapcsolatban kellett elnézést kérni
3. lista írása adott szöveg alapján

Szóbeli:
1. iskolarendszer/ oktatás szituáció: bútorboltot indítasz és egy iskolában kell alkalmazottakat toborozni
2. bankkártyák/ készpénz
3. eladó személyzet tulajdonságai szituáció: utazási irodában dolgozol, ajánlani kell a vizsgáztató kérésének megfelelo utazási lehetoségeket
4. kereskedelem szituáció:üzleti út megszervezése
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
jude3

HozzászólásElküldve: 2007 Júl. 10 Kedd 07:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Aki úgy gondolja, hogy szeretne egy kis segítséget kapni a nyelvvizsga elott az jelentkezzen tanfolyamra: aug.2-tol szept.5-ig tart majd. Jó lenne, ha lennénk annyian, hogy elinduljon.
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 02 Kedd 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello mindeki,

valaki tud valamilyen infót mi várható a novemberi vizsgán?
témák?

köszi
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 27 Szombat 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

....

A hozzászólás legutóbb sz.a. által 2007 Okt. 28 Vasárnap 19:00-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 27 Szombat 15:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

....
Vissza az elejére
gasasas

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 06 Vasárnap 17:41    Hozzászólás témája: szóbeli anyag Hozzászólás az előzmény idézésével

[b]Sziasztok!

Segítség!!!!

Valaki tudna segíteni szóbeli témákban? Elsosorban a Money témakörhöz lenne szükségem anyagra!
Elore is köszi!

e-mail cím: garon225@freemail.hu Confused [/b]
Vissza az elejére
jude3

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 10 Csütörtök 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megvan az LCCI nyelvvizsgám és januárban fogok államvizsgázni, mit kell tennem?
Kinek kell bemutatni a bizonyítványt? A TO-nak? És meddig?
Köszi
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 10 Csütörtök 17:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jude3 írta:
Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megvan az LCCI nyelvvizsgám és januárban fogok államvizsgázni, mit kell tennem?
Kinek kell bemutatni a bizonyítványt? A TO-nak? És meddig?
Köszi

a TO-ra vigyél be hitelesített másolatot (ha jól emlékszem, elég volt nekik a hök által hitelesített másolat is, de az régen volt, jobb, ha rákérdezel). amikor beviszed, legyen nálad az eredeti is. a leadással meg most már nem árt sietni - mint tudjuk, a TO malmai lassan örölnek...

államvizsga elott mindig van egy konzultációs nap, amikor minden vizsgáztató tanár (gyk: Holyinka vagy Schmuck vagy Szöllosi, Kiss Mariann, Kasza és Pappné) elmondja majd, hogy nem kell parázni és ott lehet kérdezni is. nekünk Pappné itt adott egy listát, ahol mindenkinek ellenoriznie kellett, hogy helyesen van-e feltüntetve, hogy milyen nyelvvizsgája van és ha nem, korrigálni kellett. ezt kötelezo ellenorizni, szóval jobb, ha elmentek (legalább Pappné konzultációjára).
C

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 22 Kedd 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lcci 3. szintre nincsenek meg valakinek a szóbeli tételek kidolgozva?
Vissza az elejére
Ritus

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 22 Péntek 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nincs valakinek kidolgozott szóbeli LCCI tételsora? nagyon nagy segítség lenne.
A válaszokat a peszlen.rita@gmail.com címre szeretném kérni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 22 Péntek 22:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ritus írta:
Sziasztok!
Nincs valakinek kidolgozott szóbeli LCCI tételsora? nagyon nagy segítség lenne.
A válaszokat a peszlen.rita@gmail.com címre szeretném kérni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

olvasás nélkül azzal sem érsz sokat....már bocs.
A magas labda elkerülése végett: direkt nem a mailcímre válaszoltam, ha már ez egy fórum...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vikk

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 24 Vasárnap 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én átfutottam a csomagban lévo tételek némelyikét, és az a kérdés merült bennem ennek kapcsán, hogy: ezek az anyagok tényleg megfelelnek a középfokú LCCI színvonalának?
pantomines

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 24 Vasárnap 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vikk írta:
Én átfutottam a csomagban lévo tételek némelyikét, és az a kérdés merült bennem ennek kapcsán, hogy: ezek az anyagok tényleg megfelelnek a középfokú LCCI színvonalának?

Én is meglepodtem anno 2 éve mikor mentem vizsgázni, tényleg alacsony színvonalú az egész, a középfokú rigó utcai nyelvvizsga szintjét meg sem közelíti, ezért mondom mindenkinek, hogy bátran menjen, mert könnyen meg lehet csinálni. A magnó meg kész röhej volt.
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 24 Vasárnap 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! És a zöld útról van vkinek vmi véleménye?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Ritus

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 25 Hétfő 10:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megváltozott a rendszer és a szóbeli rész már nem olyan egyszeru, ezért is kértem volna segítséget. A régi tényleg nem volt nehéz foleg annak akinek már volt sima közép. Ami nekem már rég megvan.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.