Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
kicsi lindi
|
Elküldve: 2007 Nov. 24 Szombat 08:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Aki bejárt eloadásra, nem tudná valamilyen formában ide beküldeni??
Mert megnéztem a könyvben ez nagyon sok. Gondolom nem adott le ennyit. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Nov. 24 Szombat 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
keresztkérdés: miért, az elso anyagát leadta?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alina
|
Elküldve: 2007 Nov. 24 Szombat 13:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem adott le idáig szinte ,semmit.Amit elmondott o is a könyvbol jegyzetelte ki. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Nov. 29 Csütörtök 19:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Láttátok Neptunon Pappné üzijét?
Durva!
Aki nem végztt pü 2-t, az többet tanuljon,
elovizsgát meg nem javasolja....no de mért nem???
Ezek szerint o állította össze a tesztsort?
Mellesleg jó hogy hétfo lett a keddbol..SAP-m lesz...hát köszi.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2007 Nov. 29 Csütörtök 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Nono írta: |
Láttátok Neptunon Pappné üzijét?
Durva!
Aki nem végztt pü 2-t, az többet tanuljon,
elovizsgát meg nem javasolja....no de mért nem???
Ezek szerint o állította össze a tesztsort?
Mellesleg jó hogy hétfo lett a keddbol..SAP-m lesz...hát köszi.. |
Két hete voltam bent nála a tavaszi féléves gyakot megbeszélni, és akkor már rákérdeztem a pü jogra is. Tisztára ki volt akadva a TO hülyeségén, miszerint eltörölték a tárgy elokövetelményét, nyilván ezért írta azt az üziben, hogy aki nem tanult még pénzügyet, az jobb, ha retteg egy kicsit.
A tesztsort pedig o állította össze, nem tudom, pü jogból ez mennyire lesz szívás. Attól félek, hogy nagyon :S
Elovizsgától meg szerintem nem kell parázni, inkább csak tanulásra buzdítja azokat, akiknek semmi közük sincs a pénzügy tantárgyakhoz. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Nov. 30 Péntek 01:00 Hozzászólás témája: |
|
|
uhh, vicces rendszer ez a neptun, valamirol küld értesítést, valamirol nem.
Az üzenet meg vicces...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2007 Dec. 02 Vasárnap 16:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló Srácok / Lányok!
Most miben érint ez bárkit, akinek most is van PÜ jog tágya, hogy eltörölték a tárgy elokövetelményét?
Akkora most a kavar, hogy az kész! Pappné állítja össze a vizsgát? Akkor elvileg kérdezhet bármibol, nem csak a könyvbol, ezért kössék fel a gatyájukat azok, akik még nem tanultak pénzügyet? Van ilyen egyáltalán?
Valaki tisztába tenné ezt a kavart pls, amit nem értek!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2007 Dec. 02 Vasárnap 17:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Paleee írta: |
Helló Srácok / Lányok!
Most miben érint ez bárkit, akinek most is van PÜ jog tágya, hogy eltörölték a tárgy elokövetelményét?
Akkora most a kavar, hogy az kész! Pappné állítja össze a vizsgát? Akkor elvileg kérdezhet bármibol, nem csak a könyvbol, ezért kössék fel a gatyájukat azok, akik még nem tanultak pénzügyet? Van ilyen egyáltalán?
Valaki tisztába tenné ezt a kavart pls, amit nem értek!  |
Nem fog másból kérdezni szvsz. A gatyafelkötés azért kell, mert pl. aki még pénzügy 1-et sem tanult, annak alapdolgokról sincs fogalma, azaz Pappné szerint elvileg nem képes értékelhetore írni a pü jog dogát.
a Van ilyen egyáltalán? kérdés a pénzügyet tanulókra vonatkozott? mert akkor mondhatom, hogy naná hogy. szerinted miért vagyunk ennyien a kurzusokon?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2007 Dec. 02 Vasárnap 18:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, most már vágom. Mondjuk ha igaz-hamis lesz megint a szokásos kondíciókkal (mínusz pont, plusz pont, nulla), akkor nem lesz gáz, szvsz meg sokan most csinálják a PÜ 1-et, nekik még friss is a tudásuk  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 09:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, most már vágom. Mondjuk ha igaz-hamis lesz megint a szokásos kondíciókkal (mínusz pont, plusz pont, nulla), akkor nem lesz gáz, szvsz meg sokan most csinálják a PÜ 1-et, nekik még friss is a tudásuk  |
Szerintem ezaz, hogy épp most lesz gáz. Eddig ez a tárgy nevetve teljesítheto volt, most meg attól lehet rettegni, hogy vajon emiatt is csúszunk +1 évet... Mert ha Pappné felhúzza magát, akkor jóra senki se számítson.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 10:27 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Szerintem ezaz, hogy épp most lesz gáz. Eddig ez a tárgy nevetve teljesítheto volt, most meg attól lehet rettegni, hogy vajon emiatt is csúszunk +1 évet... Mert ha Pappné felhúzza magát, akkor jóra senki se számítson.  |
Meglátjuk! Az mindenesetre jó hír, hogy a zh jegy kétszeresen beszámít a vizsgapontokba. Azaz, aki 5-öst írt, az 10 ponttal kezd a 30 pontos vizsgán. A ketteshez tehát elég neki még 5 pont, azt annyi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
alohamate írta: |
Meglátjuk! Az mindenesetre jó hír, hogy a zh jegy kétszeresen beszámít a vizsgapontokba. Azaz, aki 5-öst írt, az 10 ponttal kezd a 30 pontos vizsgán. A ketteshez tehát elég neki még 5 pont, azt annyi. |
Szerintem ebben is lesz valami turpisság tuti. Gondolok olyanra, hogy csak akkor kezdi el számítani a pluszpontot ha megvan a kettesed alapban vagy tudom is én  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 10:46 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Szerintem ebben is lesz valami turpisság tuti. Gondolok olyanra, hogy csak akkor kezdi el számítani a pluszpontot ha megvan a kettesed alapban vagy tudom is én  |
Neeem, o mondta ezt a "ketteses" példát, szóval ne aggódj. Emiatt legalábbis ne. ) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Neeem, o mondta ezt a "ketteses" példát, szóval ne aggódj. Emiatt legalábbis ne. ) |
OK, akkor talán meglesz a 2es  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
grinny

|
Elküldve: 2007 Dec. 03 Hétfő 17:09 Hozzászólás témája: |
|
|
És tuti csak teszt lesz? I-H vagy Melyik illik ebbe a mondatba c. történet? Vagy ez is ilyen HUM feeling lesz?
F**ba ezzel a sok kavarással. Miért nem volt jó az eddigi rendszer? 3 zh, amit ügyesen összehozunk (mint az elsot ), aztán szevasz! Erre meg be lehet seggelni a fél könyvet, mert Papp néni kérdéseire csak úgy lehet választ adni (tisztelet azoknak, akik jól tudnak tippelni és ráéreznek a megoldásra).
Remélem a vizsgára is o jön be, mert akkor még a puskát is el lehet nagy ívben felejteni...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|