Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Jegybeiratások (infók, dátumok, ajtószámok, stb)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Máj. 31 Kedd 09:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ohhh... Azon átsiklottam, h 3-4 között... Smile Annyi szám volt, elkeveredtem. Smile Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
drfuji

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 05 Vasárnap 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nektek sincs még bent a Neptunban az e-ker és a külker jegy? E-kerbõl már beírta a Ricsi az aláírást, de a jegyet nem! Ugye, egyikbõl sem kellett vizsgaidõpontra feljelentkezni???

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 05 Vasárnap 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem már csak a külker hiányzik. Írtam a hét elején a tanárnak (el is olvasta), de se nem válaszolt, se nem írta be e jegyet.
Ricsinek is írtam, õ se válaszolt, de legalább beírta a jegyemet. Nem emlékszem, h vizsgára jelentkeztem volna...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
iccci

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 05 Vasárnap 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Van már esetleg vki, akinek Várnai Sarolta és Hoffman Judit beírta a jegyét a Neptunba????? Ha igen, megírná, hogy mit kellett tennie érte?? ( írni neki mailt, felhívni, személyesen nyaggatni....)
Köszönöm
Vissza az elejére
vikk

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 07 Kedd 12:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szevasztok!

Ma "szétnéztem" kicsit a Tavaszmezõben, idebiggyesztem, amit megtudtam, hátha valakinek segít Smile

Dr. Láhm Szilvia

VI. 15. 13-15h
VI. 20. 14-16h
VI. 24. 13-14h

Kovács Judit

VI. 8. 14-15h
VI. 15. 14-15h
VI. 22. "vizsga után"

Bácsi Rózsa

VI. 15. 13-15h
VI. 22. 13-15h
VI. 24. 8-9h

Asszem jól írtam le, ha mégsem, akkor az esetleges hibákért bocsi
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 14:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi történt? Nem hiszem el. Beírták a Neptunba a külker jegyemet! Pedig azt hittem, hogy a TO-val kell majd megvívnunk, miután június 27-én odamegyünk, h "csókolom, de a tanárnõ nem volt képes beírni, azonban én szeretném leadni az indexet!". De akkor ez a móka elmarad... Smile Remélem nektek is beírták. Rohamozzuk meg a TO-t (ha jobb idõ lesz), adjuk le az indexet, és nyaraljunk! Jó pihenést mindenkinek!
Vissza az elejére
bolya

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hoffman Judit elérhetõségét tudja valaki? nagyon fontos lenne... köszi
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem is kene, mert beirta az egyesemet a neptunba, de a megszerzett 2-est mar nem Sad
Vissza az elejére
leberur

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek! Egy gyors helpre lenne szükségem! Nem tudja valaki hogy Vári tanárúrnál mikor lehet beiratni a jegyeket?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

leberur írta:
Üdv mindenkinek! Egy gyors helpre lenne szükségem! Nem tudja valaki hogy Vári tanárúrnál mikor lehet beiratni a jegyeket?

eddig mindig az volt, hogy a keddi vizsgákat csütörtökre javította, és kb 2-3 órakor lehetett megnézni/beiratni, gondolom tartja magát a szokásokhoz...

Ez asszem az intézeti faliújságon ki is van írva, de erre nem esküdnék meg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a piackutatás jegyem nincs beírva a neptunba Sad, van már olyan akinek be van írva???
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Briga írta:
Nekem a piackutatás jegyem nincs beírva a neptunba Sad, van már olyan akinek be van írva???

szerintem meg senkinek... (nekem sem)
Vissza az elejére
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem sincs
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bolya írta:
Hoffman Judit elérhetõségét tudja valaki? nagyon fontos lenne... köszi

hoffmann.judit@caola-alfa.hu

De szerintem abban ne nagyon reménykedjetek, h válaszolni is fog. Sad
Vissza az elejére
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Jún. 09 Csütörtök 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem meg van Hoffmann Judit mobil száma, ha esetleg vkit érdekel küldjön mail-t és elküldöm.

briga333@freemail.hu
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
3 / 7 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.