Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most meg azt írja ki hogy a neptun server nem elérhető!!!!
Ez hihetetlen!

Szerintem most tesztelik! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz Wlaszi. Már csak az a gondom, hogy már odáig sem akar beengedni a szemete.
Hibás jelszónak titulálja a kódomat!
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÚRISTEN!!!!!!! BENT VAGYOK!!!!!!
Vissza az elejére
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GRATULÁLOK Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÚRISTEN!!!!! MÉGSEM!!!!! Sad
Vissza az elejére
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÉN MOST MÁR FELADOM REGGEL ÓTA EZZEL SZÓRKOZOM! EREDMÉNY=FI
MINDJÁRT TELEFONÁLOK BE HOGY MI A MO.....S SZ.....T CSINÁLNAK ODA BENT!
Vissza az elejére
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még mindig semmi, az előbb kivágott...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na most, végre! Csak olyan lassúak az oldalváltások, hogy megőrülök!
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sokadszorra kidobott. Szépen kiírta:
"Hiba történt az oldalon.
A hiba javításáig kérjük szíves türelmét."
Mintha nem lenne egész nap hibás, és netán most vették észre? S mikor javítják? Egy év múlva?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Sokadszorra kidobott. Szépen kiírta:
"Hiba történt az oldalon.
A hiba javításáig kérjük szíves türelmét."
Mintha nem lenne egész nap hibás, és netán most vették észre? S mikor javítják? Egy év múlva?

olyanom még nincsen, screenshotot pls Smile Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha nem pipálom ki az adategyztetős szart, tényleg nem tudok tárgyakat felvenni? nekem fent a jobb sarokban: gazdinfó (felv. éve: 2002) - nincs aktuális félév. hol lehet aktuális félévet csinálni? a tárgyfelvétel menüben meg semmi nincs. biztos vmit elbsztam, de nem tudom. segítsetek pls!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Marha jó, a főoldalon (neptun.bmf.hu) klikkelve már egy neptun3.bmf.hu ra jutunk,ami a változatosság kedvéért runtime error Sad
Beírtam a neptun2.bmf.hu-t, az megy de lassan. Ami annyit tesz, hogy tényleg lassan
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Slam írta:
ha nem pipálom ki az adategyztetős szart, tényleg nem tudok tárgyakat felvenni? nekem fent a jobb sarokban: gazdinfó (felv. éve: 2002) - nincs aktuális félév. hol lehet aktuális félévet csinálni? a tárgyfelvétel menüben meg semmi nincs. biztos vmit elbsztam, de nem tudom. segítsetek pls!

nekem pár dolog nem klappolt, szóval én sem pipálgattam ki mindent...ám van 2005/06/01-es félévem.

Pár embernek van olyan hibája mint neked...abuzáld a TO-t vagy a neptuncsoportot...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egyébként rájöttem a neptun működésére. ha bejutottál, de valamelyik linkre/menüre kattintva hibát ír ki, akkor back, és újra a menüre. ezt addig kell ismételgetni, amíg el nem kezdi tölteni a kívánt oldalt. nekem ált. 3-4 back elég volt, bár hiába, mert semmit nem tudok a neptunban kezdeni.

nektek több szerencsét!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 29 Hétfő 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most ertem haza, de szarabb mint vóóót, grgrgr. Sad

Runtime error, es tenyleg neptun3asra megy 1böl.

A hozzászólás legutóbb noodleey által 2005 Aug. 29 Hétfő 17:36-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
22 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.