Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt honnan szedted?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

longwild írta:
ez az angeli nev meg kva ismeros de h honan? sztem mar hallottam a nevet eloben... evfolyamtarsam lett vna? vagy most az? :p

ő angelo, a BIX-es root....

De amúgy Norbertka inkább script kiddie... és a leállás több mint valószínű, hogy nem miatta van, hanem a szerver hibás beállítása miatt. DoSnál nem kapnál runtime error-t meg hasonló hibákat...

Az anyázással meg az oldalának nézegetésével csak boldoggá teszitek szvsz...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pénzügy 1. időpontjairól tud valaki valamit? S.O.S!
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Ezt honnan szedted?

ha a neptun.bmf.hu-n a "Belépés a neptun rendszerbe" linkre kattintasz, ezt dobja fel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó, oké, csak mert nekem most tök jól működött. 3 tárgy kivételével mindent felvettem 40 perc alatt!
Szóval búcsúzom! Jó időtöltést!
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
longwild írta:
ez az angeli nev meg kva ismeros de h honan? sztem mar hallottam a nevet eloben... evfolyamtarsam lett vna? vagy most az? :p

ő angelo, a BIX-es root....

De amúgy Norbertka inkább script kiddie... és a leállás több mint valószínű, hogy nem miatta van, hanem a szerver hibás beállítása miatt. DoSnál nem kapnál runtime error-t meg hasonló hibákat...

Az anyázással meg az oldalának nézegetésével csak boldoggá teszitek szvsz...

...csak ha valami ennyire nyilvánvaló, hogy ki felel ezekért a dolgokért akkor persze, hogy dühöng magában az ember. a futó ügyei biztosan nem komolyak, hogy van kedve szórakozni...még mindig azt mondom, hogy nem ez a gyerek zavar, hanem az, hogy türi a hatóság
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A levlistán már írtam, de ide is beírom és kérdezem, hogy másnak is volt-e ilyen problémája (harmadéves leszek):

Integrált információs rendszerek - azt írja, hogy már teljesítettem, pedig nem
Kereskedelmi logisztika - azt írja, hogy már teljesítettem, pedig nem
Üzleti idegen nyelv II. - azt írja, hogy a követelmény ellenőrzés sikertelen. Igaz, van felmentésem, de nem hinném, hogy ez a baja, lévén a tárgyat még attól fel kell venni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 13:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ugye van arra lehetöség, hogy felvegyek 7. féléves tárgyakat is, ha már meg van az elökövetelmény. megerösítést várok...akkor meglenne fullra a kreditem és nem kéne az utolsó félévben majd bejárnom...nagy khirály lenne.
feltéve ha meglesz valaha a számv. szig-em. Smile
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
ugye van arra lehetöség, hogy felvegyek 7. féléves tárgyakat is, ha már meg van az elökövetelmény. megerösítést várok...akkor meglenne fullra a kreditem és nem kéne az utolsó félévben majd bejárnom...nagy khirály lenne.

megteheted, ennyire azért van kreditrendszer a suliban Smile
De amúgy nem biztos, hogy jól jársz azzal, hogy ha az uccsó félévben nem találkozol senkivel a suliban...minden azért nincs kiírva a gazdinfóra :/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 13:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Deko írta:

megteheted, ennyire azért van kreditrendszer a suliban Smile
De amúgy nem biztos, hogy jól jársz azzal, hogy ha az uccsó félévben nem találkozol senkivel a suliban...minden azért nincs kiírva a gazdinfóra :/

én csakis a munkám miatt választanám ezt az utat, de az is biztos, hogy mindenkivel tartom a kapcsolatot vagy telefonon vagy mailben
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 15:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek mennyire lehet bizni abban, hogy vegre mukodni fog ez a foshtalicska? Smile

Elvileg most benn vagyok, de szinten 20perc/utasitas es meg se jelent meg a hatterszin, csak feher lap, meg az irasok Shocked

Na csak irni kellett, es maris van szin Smile foshbarna:D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 16:03    Hozzászólás témája: foshtalicska Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is benne vagyok vagyok de nagyon dölődik a szerver szerintem félóra van még hátra az életéből Evil or Very Mad
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Éss bejott az oldal, rakatt a felveszre ééés:

Service Unavailable!!!!!!!!!!!

Muhahaha
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 16:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem lehuzhatjak a klotyon ezt a remek uj rendszert Razz
Vissza az elejére
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 30 Kedd 16:08    Hozzászólás témája: foshtalicska Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem már nem is válaszol!!! Service unavliable Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
31 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.