Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
spydermanus

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szinte hihetetlen... Felvettem...majdnem mindent. Opkut, testi ugyebár nincs, angolnál vacakol az előfeltétellel. Aktuális félév még mindig nem a 2005/2006-os... A szigszám módosítás kérelmemet csütörtök óta nem fogadták el. De alapvetően boldog vagyok! Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most csak nekem nem működik vagy mármegint sz*!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sids írta:
Most csak nekem nem működik vagy mármegint sz*!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Most megy mint a gözös Smile Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hmm, tényleg, azt tudja vki, hogy hol van kiírva (ki van egyáltalán?) hogy az egyes előadások / gyakok HOL lesznek? mert a Tavaszmezőben még csak-csak meg lehet találni, de pl Óbudán nem mindegy, hogy a Kiscelliben vagy az új épületben akarnak-e éppen órát tartani...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudok beiratkozni! "Hiba történt a mentés során" üzit kapok. Grrr, másnál is tapasztalható az eset?
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne nagyon nézzetek hülyének : minek kell beiratkozni, nem az indexfelvétel a beiratkozás?
Vissza az elejére
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petya írta:
Nem tudok beiratkozni! "Hiba történt a mentés során" üzit kapok. Grrr, másnál is tapasztalható az eset?

Ugyanaz! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szu986 írta:
Ne nagyon nézzetek hülyének : minek kell beiratkozni, nem az indexfelvétel a beiratkozás?

Nem nézünk, hisz teljesen jogos amit mondasz. Csak akkor nem értem minek van ott az a hülye menüpont. Gondolom amíg neptunon keresztül nem iratkoztál be, a jobb felső sarokban a 2004/05/02 nem fog eltűnni...
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A NIK-eseknek az alábbi üzenet ment körbe:
" A Neptunban lévő tárgyjelentkezési problémák miatt a jelentkezést átmenetileg leállítjuk!
Az újraindításról újabb levélben lesznek tájékoztatva!
Schmuck Balázs"

Csak tippelem, de szerintem nekünk is ez van érvényben.

Továbbá most vettem észre, hogy a neptun főoldalon megjelent az alábbi rész: Hallgatói hibabejelentés: support@neptun.bmf.hu

Szóval lehet küldeni a massmail-t Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha megjelenik az a felirat, az csak jót jelenthet: vannak már olyan magabiztosak, hogy ki merik tenni.
De most mintha lelassult volna az elmúlt öt percben.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Aug. 31 Szerda 21:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem azt mondja el valaki, hol latom, hogy a 1 targyban a kulonbozo kurzusokra kik jelentkeztek? Meg hanyan? Mármint arra, amire még vagy nem jelentkeztél, vagy éppen másikra jelentkeztél, de te attól meg kivancsi vagy, hogy kik vannak azon a kurzuson. Miért csak akkor kell megtudnom, hogy betelt, ha már pocséklom vele az idöt(ugye hipergigagyors a rendszer), hogy a felvesz gombot menyomtam, és kiírja, hogy megtelt.... Question

Meg miert van az, hogy ha vmit elintezel, felveszel egy targyat mindent elorol kell kezdeni? ujra kivalasztani a tantargyak kilistazasat...kicsit kattintaspocséklás, föleg ha egy kattintast 10percig dolgoz fel. (jo ez mar kozponti gebasz:) Question

Szoval nem annyira gördülékeny, de legalabb már van felvéve tárgyam.

Ja és miert van hogy aki felveszi a targyat/illetve megprobalja (idegen nyelv2), van akinek azt irja, hogy az "elokovetelmeny ellenorzese sikertelen", vagy azt h "mar teljesitette a targyat", vagy siman van aki fel tudja venni?! Question
Vissza az elejére
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 08:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most menjetek, fut a neptun, mint egy álom!

Beíratkozni próbálok, de mindig hápog, hogy 'Mentési hiba'. Mit csináljak?!
Vissza az elejére
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 08:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

spydermanus írta:
Szinte hihetetlen... Felvettem...majdnem mindent. Opkut, testi ugyebár nincs, angolnál vacakol az előfeltétellel. Aktuális félév még mindig nem a 2005/2006-os... A szigszám módosítás kérelmemet csütörtök óta nem fogadták el. De alapvetően boldog vagyok! Cool

Hali!

Akit az Opkut érdekel az úgy tudja felvenni a tárgyat, hogy:

Tárgyak/Intézményi tárgyak => Kódhoz írd be ezt: NMSMA3GTNK (nekem anno ez volt a tantárgy kódom)
A többi az már ugyanaz!!!

A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II.

A hozzászólás legutóbb Briga által 2005 Szept. 01 Csütörtök 08:54-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
tomgery

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 08:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Már csütörtök van,de még 1db tantárgyat nem tudtam felvenni!Kissé kezd aggasztani a dolog, eddig nem tudtam belépni,most meg ha rákkattintok, hogy felvesz,azt írja "protokoll hiba"!
Mi lehet a gond?Tud vki segíteni?
Előre is köszi!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
40 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.