Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

már jó, én az előbb pont bent voltam, amikor lehalt... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szu986 írta:
Segítség!!!!!!!!!!!!
Tud már valaki valamit a pénzügy időpontokról, a testnev2ről vagy az opkutról?
Örök hála

Pénzügy időpontok kellenek? Az L1 időpont fent van már: péntek, 13:00-18:40. És nem, nem írtam el. Valaki ott nagyon viccesnek képzeli magát. A többi kurzusnak valamint az elméletnek még se híre se hamva. Jól nézünk ki.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petya írta:
szu986 írta:
Segítség!!!!!!!!!!!!
Tud már valaki valamit a pénzügy időpontokról, a testnev2ről vagy az opkutról?
Örök hála

Pénzügy időpontok kellenek? Az L1 időpont fent van már: péntek, 13:00-18:40. És nem, nem írtam el. Valaki ott nagyon viccesnek képzeli magát. A többi kurzusnak valamint az elméletnek még se híre se hamva. Jól nézünk ki.

köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pénzügyet én is néztem. De ha jól megfigyeltétek, csak 2 dátum volt ott. szept. 16 és 23. Én ebből arra gondolok, hogy két nap alatt akarja leadni a gyakorlatot.
Amúgy azt láttátok, hogy vállgazd minden időpontja megváltozott???
Ezért akartam áttenni a számvitel gyakszimat, le is adtam, de ezek után nem engedett egyetlen egyet sem felvenni. BUMM SZÍVTAM!
Így hát írtam nekik 2 levelet. Kíváncsi vagyok méltatják e válaszra...gondolom nem.
De hogy mi lesz itt, szerdától meg már végleges? Mikor még mindig hiányoznak tárgyak...
Hogy omlana össze az egész épület, úgy hogy alatta vannak...
Question
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, a neptun szerver nem elérhető Sad

De beenged, akkor ezt miért írja ki? Rolling Eyes

Kérdés: az mennyire etikus, hogy velveszek egy tantárgyat, aminek még időpontja is ki volt írva, tegnap meg már át volt írva az egész, egyből ütközésem lett Sad nevén nevezve váll. gazd) Tudom hogy előzetes tárgyjelentkezés van, de csak ez az előzetes, jó volna, ha ilyenkor már az időpontok véglegesek lennének Evil or Very Mad

Most fasza, nem tudok egyből bemenni hétfőn az órára
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
Na, a neptun szerver nem elérhető Sad

De beenged, akkor ezt miért írja ki? Rolling Eyes

Kérdés: az mennyire etikus, hogy velveszek egy tantárgyat, aminek még időpontja is ki volt írva, tegnap meg már át volt írva az egész, egyből ütközésem lett Sad nevén nevezve váll. gazd) Tudom hogy előzetes tárgyjelentkezés van, de csak ez az előzetes, jó volna, ha ilyenkor már az időpontok véglegesek lennének Evil or Very Mad

Most fasza, nem tudok egyből bemenni hétfőn az órára

figy én már megéltem, hogy 4x kellett órarendet szerkesztenem, mert még szorgalmi időszakban is változtak a kiírt időpontok...no comment
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mojito

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziuasztok
még elsem kezdődött ez az egész zsar iskola máris felhuzzák bennem az ideget! fogadjunk h a pénzügyet berakják majd péntek estére, az opkutra meg már nem is merek belegondolni majd járhatunk szombaton suliba Twisted Evil ááá hagyom az egészet a picsába
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 14:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A kurva anyjukat , igy elbaszni az orarendet...mi a faszert kell valtoztatni a kiirt targyakat? most akinek sikerult elore felvenni mindent, ill. amik kint voltak, azok szivtak a legnagyobbat! nemhiszem el
Köcsög vállgazd... Evil or Very Mad

Angolt meg ense tudtam felvenni....pedig elvileg mar jo...
es miaz hogy a penzügy csak 2 alkalommal lesz? ezek megvannak húzatva? Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 14:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Es a matek, tesi holvan? meg szab. valasztható targyak?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En meg arra is kivancsi lennek, hogy hogyan is lesz ez a beiratkozas dolog, mert mint fentebb valakinek, nekem is kinos volt munkahelyen, hogy megsem ekkor meg akkor megyek, a mostani verzio szerda...

Valaki esetleg volt mar bent es tud errol valamit?
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vki esetleg tudja, mikor lehet felvenni, ill leadni az indexet? Remélem szerdán felvehető, csak akkor érek rá. A tolódások miatt meg remélem elég köv héten leadni. Ha nem, asszem megint balhé lesz Twisted Evil
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
Vki esetleg tudja, mikor lehet felvenni, ill leadni az indexet? Remélem szerdán felvehető, csak akkor érek rá. A tolódások miatt meg remélem elég köv héten leadni. Ha nem, asszem megint balhé lesz Twisted Evil

A jövőhét nem hiszem hogy jó ötlet...akkor már szorgalmi időszak van!
Ha szerdán felveszed, akkor miért nem adod le már aznap? A tárgyaidat úgyis tudod, max a kurzust nem...
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba .)

(és zárójelesen jegyzem meg, hogy a neptun kontra index esetekben, az index a nyerő, szóval...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
vip007 írta:

A jövőhét nem hiszem hogy jó ötlet...akkor már szorgalmi időszak van!
Ha szerdán felveszed, akkor miért nem adod le már aznap? A tárgyaidat úgyis tudod, max a kurzust nem...
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba .)

(és zárójelesen jegyzem meg, hogy a neptun kontra index esetekben, az index a nyerő, szóval...)

Nos, ebben van vmi. Ennyire nem gondoltam át. Köszi Smile
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba

Azt viszont ne felejtsétek el, hogy az indexbe úgy kell beírni a tárgyakat, ahogyan a Neptunban szerepelnek. Mivel azonban a Neptunba még jövő szerdán is vehetünk fel tárgyat (addig van asszem' a végleges tárgyfelvételi időszak), szerintem még akkor is le lehet adni az indexet. Nekem így logikus.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Slam írta:
wlaszi írta:
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba

Azt viszont ne felejtsétek el, hogy az indexbe úgy kell beírni a tárgyakat, ahogyan a Neptunban szerepelnek. Mivel azonban a Neptunba még jövő szerdán is vehetünk fel tárgyat (addig van asszem' a végleges tárgyfelvételi időszak), szerintem még akkor is le lehet adni az indexet. Nekem így logikus.

némi időzavarban vagy .)
" Végleges tárgyfelvételi időszak: 2005. szeptember 7. szerda 16:00 - szeptember 11. vasárnap 23:59"

Hétfőtől már szorgalmi időszak van!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
44 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.