Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 10:48 Hozzászólás témája: |
|
|
már jó, én az előbb pont bent voltam, amikor lehalt...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Petya Szponzor
Csatlakozott: 2005.01.30. Vasárnap 17:23 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:04 Hozzászólás témája: |
|
|
szu986 írta: |
Segítség!!!!!!!!!!!!
Tud már valaki valamit a pénzügy időpontokról, a testnev2ről vagy az opkutról?
Örök hála |
Pénzügy időpontok kellenek? Az L1 időpont fent van már: péntek, 13:00-18:40. És nem, nem írtam el. Valaki ott nagyon viccesnek képzeli magát. A többi kurzusnak valamint az elméletnek még se híre se hamva. Jól nézünk ki.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Petya írta: |
szu986 írta: |
Segítség!!!!!!!!!!!!
Tud már valaki valamit a pénzügy időpontokról, a testnev2ről vagy az opkutról?
Örök hála |
Pénzügy időpontok kellenek? Az L1 időpont fent van már: péntek, 13:00-18:40. És nem, nem írtam el. Valaki ott nagyon viccesnek képzeli magát. A többi kurzusnak valamint az elméletnek még se híre se hamva. Jól nézünk ki.  |
köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Pénzügyet én is néztem. De ha jól megfigyeltétek, csak 2 dátum volt ott. szept. 16 és 23. Én ebből arra gondolok, hogy két nap alatt akarja leadni a gyakorlatot.
Amúgy azt láttátok, hogy vállgazd minden időpontja megváltozott???
Ezért akartam áttenni a számvitel gyakszimat, le is adtam, de ezek után nem engedett egyetlen egyet sem felvenni. BUMM SZÍVTAM!
Így hát írtam nekik 2 levelet. Kíváncsi vagyok méltatják e válaszra...gondolom nem.
De hogy mi lesz itt, szerdától meg már végleges? Mikor még mindig hiányoznak tárgyak...
Hogy omlana össze az egész épület, úgy hogy alatta vannak...
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, a neptun szerver nem elérhető
De beenged, akkor ezt miért írja ki?
Kérdés: az mennyire etikus, hogy velveszek egy tantárgyat, aminek még időpontja is ki volt írva, tegnap meg már át volt írva az egész, egyből ütközésem lett nevén nevezve váll. gazd) Tudom hogy előzetes tárgyjelentkezés van, de csak ez az előzetes, jó volna, ha ilyenkor már az időpontok véglegesek lennének
Most fasza, nem tudok egyből bemenni hétfőn az órára  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
Na, a neptun szerver nem elérhető
De beenged, akkor ezt miért írja ki?
Kérdés: az mennyire etikus, hogy velveszek egy tantárgyat, aminek még időpontja is ki volt írva, tegnap meg már át volt írva az egész, egyből ütközésem lett nevén nevezve váll. gazd) Tudom hogy előzetes tárgyjelentkezés van, de csak ez az előzetes, jó volna, ha ilyenkor már az időpontok véglegesek lennének
Most fasza, nem tudok egyből bemenni hétfőn az órára  |
figy én már megéltem, hogy 4x kellett órarendet szerkesztenem, mert még szorgalmi időszakban is változtak a kiírt időpontok...no comment |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mojito
Csatlakozott: 2005.09.05. Hétfő 11:52 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
sziuasztok
még elsem kezdődött ez az egész zsar iskola máris felhuzzák bennem az ideget! fogadjunk h a pénzügyet berakják majd péntek estére, az opkutra meg már nem is merek belegondolni majd járhatunk szombaton suliba ááá hagyom az egészet a picsába |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 14:20 Hozzászólás témája: |
|
|
A kurva anyjukat , igy elbaszni az orarendet...mi a faszert kell valtoztatni a kiirt targyakat? most akinek sikerult elore felvenni mindent, ill. amik kint voltak, azok szivtak a legnagyobbat! nemhiszem el
Köcsög vállgazd...
Angolt meg ense tudtam felvenni....pedig elvileg mar jo...
es miaz hogy a penzügy csak 2 alkalommal lesz? ezek megvannak húzatva?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 14:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Es a matek, tesi holvan? meg szab. valasztható targyak? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
En meg arra is kivancsi lennek, hogy hogyan is lesz ez a beiratkozas dolog, mert mint fentebb valakinek, nekem is kinos volt munkahelyen, hogy megsem ekkor meg akkor megyek, a mostani verzio szerda...
Valaki esetleg volt mar bent es tud errol valamit? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Vki esetleg tudja, mikor lehet felvenni, ill leadni az indexet? Remélem szerdán felvehető, csak akkor érek rá. A tolódások miatt meg remélem elég köv héten leadni. Ha nem, asszem megint balhé lesz  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Vki esetleg tudja, mikor lehet felvenni, ill leadni az indexet? Remélem szerdán felvehető, csak akkor érek rá. A tolódások miatt meg remélem elég köv héten leadni. Ha nem, asszem megint balhé lesz  |
A jövőhét nem hiszem hogy jó ötlet...akkor már szorgalmi időszak van!
Ha szerdán felveszed, akkor miért nem adod le már aznap? A tárgyaidat úgyis tudod, max a kurzust nem...
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba .)
(és zárójelesen jegyzem meg, hogy a neptun kontra index esetekben, az index a nyerő, szóval...) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 17:28 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Vki esetleg tudja, mikor lehet felvenni, ill leadni az indexet? Remélem szerdán felvehető, csak akkor érek rá. A tolódások miatt meg remélem elég köv héten leadni. Ha nem, asszem megint balhé lesz  |
A jövőhét nem hiszem hogy jó ötlet...akkor már szorgalmi időszak van!
Ha szerdán felveszed, akkor miért nem adod le már aznap? A tárgyaidat úgyis tudod, max a kurzust nem...
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba .)
(és zárójelesen jegyzem meg, hogy a neptun kontra index esetekben, az index a nyerő, szóval...) |
Nos, ebben van vmi. Ennyire nem gondoltam át. Köszi  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba |
Azt viszont ne felejtsétek el, hogy az indexbe úgy kell beírni a tárgyakat, ahogyan a Neptunban szerepelnek. Mivel azonban a Neptunba még jövő szerdán is vehetünk fel tárgyat (addig van asszem' a végleges tárgyfelvételi időszak), szerintem még akkor is le lehet adni az indexet. Nekem így logikus. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Slam írta: |
Hidd el az indexbe nehezebb valamit utólag felvinni mint a neptunba |
Azt viszont ne felejtsétek el, hogy az indexbe úgy kell beírni a tárgyakat, ahogyan a Neptunban szerepelnek. Mivel azonban a Neptunba még jövő szerdán is vehetünk fel tárgyat (addig van asszem' a végleges tárgyfelvételi időszak), szerintem még akkor is le lehet adni az indexet. Nekem így logikus. |
némi időzavarban vagy .)
" Végleges tárgyfelvételi időszak: 2005. szeptember 7. szerda 16:00 - szeptember 11. vasárnap 23:59"
Hétfőtől már szorgalmi időszak van! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|