Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Idi
|
Elküldve: 2005 Dec. 19 Hétfő 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi mindenkinek az infót és azt is, hogy elküldtétek Wlaszinak! Akkor most már csak meg kell várni, hogy felrakja!
Ja, amúgy sok sikert a pótzh-zóknak, remélem mindenki átmegy! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Dec. 19 Hétfő 20:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, most értem haza és van némi torlódás a levelesládámban, úgyhogy gyorsan kiírom ide, ne csigázzam a nagyérdeműt.
A beküldést köszönöm bbencének, Brute-nak és aramoronak...tiszta kooper munka volt, grat!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
saco

Csatlakozott: 2005.11.28. Hétfő 10:56 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Kocsma
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 11:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Olyan infót kaptam,hogy a tavalyi szigón főleg a Számvitel II-es anyagból voltak elméleti kérdések,mennyire tudjátok ezt megerősíeni ?
Csak kíváncsiság _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
melibaba
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Hahó! Tud vki vmit a szóbeliről, h kinek kell, mikor és ilyesmi?
Köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szeva
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 16:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sajnos mindenkit elkell, hogy szomorítsak aki nem tudja, hogy szóbeliznie kell avagy írnia számvitelből, ugyanis nemrég közölte HK, hogy majd csak holnap lesz olyan szíves és mondja meg....
Hát a hír hallatán nekem is...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
melibaba
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem meglett az 50%, pontosan 51 lett, tehát írnom elvileg nem kell. Még így is rettegnem kell???!!! Azért ez már sok!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 17:07 Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem nyugi akinek pont megvan annak nem kell rettegnie,ahogy Ági mondta szerinte csak a 40% felettieknek adja meg azt az esélyt hogy szóbelizhet!de ez csak az én véleményem ez nem info
én meg attol rettegek hogy lesz olyan rendes HK hogy a potzhkat nem fogja 1 hét alatt kijavitani és igy elmegy 1 szigorlat alakalom |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sids
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 18:43 Hozzászólás témája: PÓT |
|
|
hello!
Én megkérdeztem a tanárnőt azt mondta hogy az csak holnap derül ki, hogy ki fog írni meg ki fog szóbelizni addig meg tanuljunk és ne foglalkozzunk azzal!!!!
holnap lesz a szóbeli is az előadás ideje alatt, mert az Ági lesz bent az írásbelin!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 20:33 Hozzászólás témája: |
|
|
ó hogy....
az viszont jó hogy Ági lesz bent a potzh-n  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
saco

Csatlakozott: 2005.11.28. Hétfő 10:56 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Kocsma
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet majd enged nem megengedett eszközöket  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:20 Hozzászólás témája: |
|
|
saco írta: |
Lehet majd enged nem megengedett eszközöket  |
erre azért ne nagyon építsen senki, mert egy ilyen után a tekintélye mint tanárnak kb. 0-ra redukálódna. ezt pedig szvsz nem akarja, hiszen a következő félévben is fog tanítani a szakon... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:46 Hozzászólás témája: |
|
|
én nem is erre értettem, csak valahogy megnyugtatott egy olyan tanárnönek a jelenléte aki nem képzeli azt magárol hogy ő találta fel a langyos vizet... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
én nem is erre értettem, csak valahogy megnyugtatott egy olyan tanárnönek a jelenléte aki nem képzeli azt magárol hogy ő találta fel a langyos vizet... |
jaja, az soha nem árt, ha olyan ember felügyel, akitől nem tart az ember nagyon (mondjuk én még nem láttam olyat, hogy HK kidobott volna vkit vizsga közben, de valahogy mégis)
a nem megengedett eszközöknél meg mire is gondolhatnánk? szvsz max. a számlatükörre, mert ugye az elmélethez a könyvnél kevesebb nem sokat ér... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 23:46 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
Tibi írta: |
jaja, az soha nem árt, ha olyan ember felügyel, akitől nem tart az ember nagyon (mondjuk én még nem láttam olyat, hogy HK kidobott volna vkit vizsga közben, de valahogy mégis)
a nem megengedett eszközöknél meg mire is gondolhatnánk? szvsz max. a számlatükörre, mert ugye az elmélethez a könyvnél kevesebb nem sokat ér... |
az igaz hogy senkit nem dobott még ki de ahogy mondatad akkor is...
mondjuk volt már olyan akit mindkét zh-n elkapott amint éppen nem megengedett eszközöket alkalmazott és mégis leszigorlatozott az illető:)ugyanabban az évben
de félretéve az off témát mindenkine sok sikert holnapra aki pot-ot ir meg aki szóbelizik
számvitel powa  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
saco

|
Elküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 00:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Végülis nem komolyan gondltam de szerintem is nyugodtabb a légkör ha ö van bent, talán ha valami kérdésed van segít is na mindegy holnapra mindekinek egy kalappal !
utána meg
|
 |
|