Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Számvitel III.
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 00:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

saco írta:
Végülis nem komolyan gondltam de szerintem is nyugodtabb a légkör ha ö van bent, talán ha valami kérdésed van segít is Smile na mindegy holnapra mindekinek egy kalappal ! Wink

utána meg

Mé, HK nem segít? Tavaly volt az, hogy mondtam neki, hogy többértelmű a feladat...erre megmondta, hogy "ESZKÖZ EGYENLŐ FORRÁS" ha addig még nem hallottam volna még tőle...
De Imi a csúcstartó, az ő hozzászólása a következő "hát olvassa el a feladatot"...igen, kb ennyire értette a kérdést

De csatlakozom az elöttem szóló(k)hoz: kalappal!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Missygirl

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FONTOS!!!!

Ha még nem értesítették (vagy értesült) Radvánszki Csabát arról hogy szóbeliznie kell a 2ért számvitelből akkor most én megteszem.
Ha nem keresed fel HK-t ugrott a számvitel féléved!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ugyanez vonatkozik Temesrékási Balázsra is
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 15:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem Balázsra nem vonatkozik ez mivel HK elnézte a pontokat!gondolom ti már elmentetek akkor amikor ezt HK kijavitotta!
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 15:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugye "csak" ennyi, és más emberekről nem volt szó?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 15:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

másra nem emlékszem!
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hol lehet megnézni számvitelböl hogy megvan-e az aláirás vagy sem.Neptunon nem találom sehol
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
hol lehet megnézni számvitelböl hogy megvan-e az aláirás vagy sem.Neptunon nem találom sehol

Tanulmányok -> Féléves adatok -> Számvitel -> Eredmények

de még nincs beírva semmi.
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
Tibi írta:

Tanulmányok -> Féléves adatok -> Számvitel -> Eredmények

de még nincs beírva semmi.

Szerintem majd holnap egyutt rakjak fel az osszeset, ha megvan a potZH eredmenye is.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 18:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
Szerintem majd holnap egyutt rakjak fel az osszeset, ha megvan a potZH eredmenye is.

Ezek szerint holnapra ígérte a pótzh-k kijavítását?
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 20:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
zu írta:

Ezek szerint holnapra ígérte a pótzh-k kijavítását?

na, közben már meg is van a válasz, a hírek között már olvashatóak is a pótzh eredményei.

gratulálunk azoknak, akiknek meglett és kitartás azoknak, akiknek most nem sikerült.
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah sajnálom akinek nem lett meg Sad
de akinek megvan mint pl én az jupiii
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 22 Csütörtök 19:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a tárgy jegyei ma délután bekerültek a neptunba.
saco

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 23 Péntek 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Húúúúúha először aludtam el a számvitel könyv felett ebben a félévben Sad asszem bajok lesznek

tényleg ... szv biblia 83. oldal, 3. bekezdés .. mi az hogy nyereségminimalizálás ?

magyaráz ? Smile csak érdekességképpen mert ezt nem tudom elképzelni milyen lehet egy valós szituációban... Question Question

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 23 Péntek 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

saco írta:
Húúúúúha először aludtam el a számvitel könyv felett ebben a félévben Sad asszem bajok lesznek

tényleg ... szv biblia 83. oldal, 3. bekezdés .. mi az hogy nyereségminimalizálás ?

magyaráz ? Smile csak érdekességképpen mert ezt nem tudom elképzelni milyen lehet egy valós szituációban... Question Question

Ezt már én is néztem egy éve. Elképzelhető szituációk (szerintem):
- Kevesebb adót kelljen fizetni
- Privatizációnál
- Antikapitalistáéknál - a nyereség a népé!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.