Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SZV szigorlat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
az ilyen szóbeli lehetőségek alkalmával van idő a felkészülésre? vagy egyből mondani kell a dolgokat? puskázás, súgás, másolás kizárva? lehet, hogy feladatokat is kérdezni fog?
mekkora az esély arra, hogy a dolgozatban nem tudott dolgokat fogja kérdezni?

amikor én szóbeliztem, nem volt semmi felkészülési idő. bementél a szobájába, leültetett, kérdezett és már várta is a választ. egyszerre 1 vagy 2 ember volt bent és esély sem volt puskázásra, mert karnyújtásnyira ül az embertől és csak rá figyel. ezért állítom, hogy ha ezen átmegy vki, akkor már nem tudnak sok újat mutatni neki vizsgáztatók...
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én tapasztalatból mondom, hogy nincs idő átgondolni a választ, egyedül vagy bent az irodájában és úgy kérdez. Tehát puskázni sem tudsz! De engem mindig elsőre átengedett. Általában azokat szokta kérdezni, amit az írásbelin nem tudtál.

Azzal pedig hogy szóbelizned kell nem vesztesz időpontot, mert ha már egyszer behívott szóbelizni, akkor többet már nem írhatsz. Vagyis, ha a köv. szóbeli nem sikerül, akkor majd 24-én mehetsz újra szóbelizni, tehát így is megvan a 3 alkalmad.

Én már előre félek....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egyszerre egy ember? mennyi ideig tart egy ilyen szóbelizés?
nem is gondoltam bele, hogy ezzel elmegy egy írásbeli lehetőségem...
tudtok olyanról aki a szóbelin megbukott? (úgy értem visszahívta 5x az embert, de uitána csak átengedte valahogy)
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóbelizni sztem sokkal jobb mint irni,ott már szinte 60-70% hogy megvan!általában azt szokta csinálni hogy abbol kérdez amit nem tudtál azon a vizsgán amelyiken voltál.
Nincsi idö felkészülésre azonal kell a választ mondani, lehet hogy behivat a szobájába és akkor elkezd kérdezösködni,de pl most ptzh-n aki szobelizett az megkapta a potzh elméleti részét hogy oldja meg de sztem ezt szigorlat esetében nem csinálja meg

Gratula mindenkinek akinek megvan,én még küzdök egyet vele.... Smile
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én eddig úgy tekintettem a szóbelire számvitelből, hogy persze, hogy rossz, hogy nem engedett át, dehát legalább a feladatokkal nem kell szórakozni otthon, hanem "csak" az elmélet...és mivel csak erre kell készülni, mindenki átment eddig szóbelin....

de ahogy olvasgatom a hozzászólásaitokat kezd bennem összeomlani minden.....
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ne omoljon semmi össze benned! Smile ugyanugy készülsz elméletböl mint 1 vizsgán és kész!szóbelin tévedhetsz és azt mondhatja hogy álljon meg és ezt gondolja ujra,de irásbelin ha elbaxod akkor 0 pont, plusz már nem kell teljesiteni gyakbol 50%-ot ami azért jelent vmit mert most szerintem a köv vizsgán nehezebbeket fog adni mint gyakbol mint elméletböl
Vissza az elejére
naju

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem sincs még eredményem... tehát valszeg' én is élőben produkálok legközelebb. Már megszoktam az elmúlt két félévben, minden alkalommal elbeszélgetés lett a vége. Annyira nem vészes, ne féljetek!
Általában tényleg azzal kezdi, hogy mit nem tudtál főleg, ha megkéred hogy látni akarod a dolgozatot! Ha más elméletet kérdez, akkor pedig érdemes előbb rávágni, hogy milyen témakörnél olvasta az ember és utána marad még egy kis idő gondolkodni és összeszedni a részleteket. Ja és szereti a példákat is, tehát érdemes egy-két feladatot kívülről megtanulni... Ez 'stratégia' nekem idáig bejött!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na ez a bajom! eddig ollóval és ragasztóval készültem a szóbeli részre...Smile na jó, persze tanultam sokat elméletre is, de azért most igazán élesben megy a játék....
Vissza az elejére
Gabtsee

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor aki szóbelizik az jelentkezzen le a 6-i vizsgáról?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabtsee írta:
Akkor aki szóbelizik az jelentkezzen le a 6-i vizsgáról?

aha, de azért előbb menj biztosra és vmelyik nap nézd meg, hogy ott van-e a neved az ajtaján a szóbelizőké között (ha már nekem úgy látszik nem küldi... Sad)
Gabtsee

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még azért küldheti, max ha holnapig nem akkor becsattogok a suliba...
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha valaki bemegy és megnézte akkor kérem, hogy írja be, hogy van e lista vagy sem, mert én speicel dolgozom és időben el kell kezdenem sírni a főnökömnek, hogy elengedjen... Rolling Eyes köszi
Vissza az elejére
sisqoboy

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MEGVAN!!! gyenge kettes dehát megvan és ez a tuti Smile
aki még küzdeni fog annak teljes erőteli küzdelmet kívánok!
Ne adjátok fel!
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megvan a számvitel szigorlaton szóbelire ítélteknek az időpont: január 11. 15:00-16:00 óráig. névsor nincs, mindenki nézze meg a neptunt és ha nincs semmi a számvitel szigorlatnál, akkor az illető szóbelizik.
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 02 Hétfő 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az infót! megmondom őszintén, hogy nem gondoltam volna, hogy még ma megtudjuk, hogy mikor lesz a szóbeli.
ez a 15-16-ig nem azt jelenti, hogy legyünk már túl rajta minél hamarabb? - ilyen hülyeségekkel próbálom magamat vígasztalni Smile
legalább van időnk, hogy felkészüljünk normálisan.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 17 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.