Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
rex
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 02:11 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
Vizsga (követelményű) tárgynál kell a Neptunban a félévvégi aláírásnál is név? (Schmuck, Sántánénél van, van ahol pedig nincs név, de jegy igen) |
Mintha olvastam volna valahol, hogy nem kell szerepelnie a félévvégi aláírás oszlopában (tanár)névnek Neptun/Tanulmányok/Leckekönyv menüpontál...
Vagy az infós tanárok túl szorgalmasak v. a többiek hagyták ki...? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 08:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Vizsga (követelményű) tárgynál kell a Neptunban a félévvégi aláírásnál is név? (Schmuck, Sántánénél van, van ahol pedig nincs név, de jegy igen) |
Mintha olvastam volna valahol, hogy nem kell szerepelnie a félévvégi aláírás oszlopában (tanár)névnek Neptun/Tanulmányok/Leckekönyv menüpontál...
Vagy az infós tanárok túl szorgalmasak v. a többiek hagyták ki...? |
idézem a TO-direktívát:
Idézet: |
vizsga- és szigorlati jegy esetén a félévvégi aláírásnak, illetve aláírás hiányában „Letiltva” bejegyzésnek is szerepelnie kell (Félévközi jegynél aláírás nem kell!) |
vagyis ha vizsgakövetelmény van a tárgyból, akkor az aláírásnak szerepelnie kell a neptunban és az indexben is. ha gyakjegyes a tárgy, akkor az aláírást nem kell kitölteni, elég, hogy ott van a jegy és a tanár az t aláírta. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 14:09 Hozzászólás témája: |
|
|
ez a hír még 22-én jött a neptunban:
tréning jegybeírás (felteszem menedzsment tréning akar lenni...)
Jegybeíratási lehetőség akinek szükséges, jan 25. szerdán, 14-15 h között Tavaszmező GTI 111
Ferenczi Éva |
_________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
számvitel szigorlatozók figyelem!!!
a TO-s indexleadási szabályok szerint a tanárnak a szigorlatnál is ki kell töltenie az aláírás rovatot (mivel ezen aláírás megléte a feltétel a szigorlatra bocsátáshoz minden más követelmény mellett)
vizsga- és szigorlati jegy esetén a félévvégi aláírásnak, illetve aláírás hiányában „Letiltva” bejegyzésnek is szerepelnie kell (Félévközi jegynél aláírás nem kell!); |
ma beszéltem Horváth Katalinnal, mert az eddigi jegybeírásokon ezt az aláírást senkinek nem írta be. a dolog vége az lett, hogy beszélt a TO-val és ha csak ez az egy hiányosság van az indexben, akkor le lehet majd adni és HK utólag alá fogja írni ezt is. elvileg nem is fognak ezzel problémázni a TO-n, de ha vkit mégis el akarnának küldeni emiatt, az hivatkozzon arra, hogy Norbi is tud a dologról és egyeztessenek vele. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
lehet, hogy már volt valahol, de én nem találtam...szóval:
26án mikortól ír be HK?
és ha nem nagy kérés, akkor elmondaná valaki, hogy mikor van nyitva a TO csütörtökön, mert kéne egy szigó pecsét... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Deko írta: |
lehet, hogy már volt valahol, de én nem találtam...szóval:
26án mikortól ír be HK?
és ha nem nagy kérés, akkor elmondaná valaki, hogy mikor van nyitva a TO csütörtökön, mert kéne egy szigó pecsét... |
http://kgk.bmf.hu/KGK/to "Csütörtök: nincs félfogadás"
sztem HK-t a 12:00-ás szóbeli után/előtt elkaphatod... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
basszus....
akkor szerda szigó pecsét vadászat, csütörtökön úgy emlékszem ír be HK...nem akarok szombaton ezért fenn maradni....
valaki erősítsen meg, hogy ír be HK csütörtökön! és ossza meg velem mikor...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:17 Hozzászólás témája: |
|
|
basszus....
akkor szerda szigó pecsét vadászat, csütörtökön úgy emlékszem ír be HK...nem akarok szombaton ezért fenn maradni....
Amúgy ne problémázz ezen, aramoro 3 hozzászólással feljebb leírta a frankót Elvileg le van zsírozva HKval + a TOval... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:51 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Amúgy ne problémázz ezen, aramoro 3 hozzászólással feljebb leírta a frankót Elvileg le van zsírozva HKval + a TOval... |
FONTOS!!! magát a szigorlati eredményt be kell iratnod HK-val (tehát hátul, a pecsétes résznél, tárgy megnevezéssel, dátummal, eredménnyel és a két aláírással). a TO-s felmentés csak a szigorlat rovat aláírására vonatkozik. a közérthetőség kedvéért bescanneltem és pirossal kiemeltem azt a részt, amiért most az 1x nem fog harapni a TO. http://talisen.atw.hu/lkonyv640.png _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:56 Hozzászólás témája: |
|
|
basszus....
igen, HK valóban tart jegybeírást csütörtökön, 15:00-16:00-ig, már ha lehet hinni az ajtajára ragasztott post-iteknek. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
FONTOS!!! magát a szigorlati eredményt be kell iratnod HK-val (tehát hátul, a pecsétes résznél, tárgy megnevezéssel, dátummal, eredménnyel és a két aláírással). a TO-s felmentés csak a szigorlat rovat aláírására vonatkozik. a közérthetőség kedvéért bescanneltem és pirossal kiemeltem azt a részt, amiért most az 1x nem fog harapni a TO. http://talisen.atw.hu/lkonyv640.png |
Értettem, jelentem: felfogtam! valóban ezt írtad, kicsit benéztem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jan. 25 Szerda 07:12 Hozzászólás témája: |
|
|
teljesen meg vagyok hatódva, hogy mennyire alaposan lettem tájékoztatva! köszönöm!
ja, amúgy nekem azt aláírta, amiért a TO nektek nem harap majd. csak sajna nem volt szigó pecsétem...
köszi mégegyszer  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 12:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Módszertani - Bácsi Rózsa: Hétfő (jan. 30.) 14:00-16:00 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szmarci
|
Elküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedden megkérdeztem HK-t a szig után, hogy mikor lesz csütörtökön a jegybeírás. Azt mondta, hogy meghívták ebédre vagy mi, és fél 3-tól vagy inkább 4-től lesz ott. ÜDV |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szmarci
|
Elküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 13:37 Hozzászólás témája: |
|
|
naaa fél 4-et akartam írni... szóval fél 4 és 4 között várható |
|
Vissza az elejére |