Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
vizsgaidőpontok és indexbeírások 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 02:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
Vizsga (követelményű) tárgynál kell a Neptunban a félévvégi aláírásnál is név? (Schmuck, Sántánénél van, van ahol pedig nincs név, de jegy igen)

Mintha olvastam volna valahol, hogy nem kell szerepelnie a félévvégi aláírás oszlopában (tanár)névnek Neptun/Tanulmányok/Leckekönyv menüpontál...
Vagy az infós tanárok túl szorgalmasak v. a többiek hagyták ki...?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 08:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
rex írta:
Vizsga (követelményű) tárgynál kell a Neptunban a félévvégi aláírásnál is név? (Schmuck, Sántánénél van, van ahol pedig nincs név, de jegy igen)

Mintha olvastam volna valahol, hogy nem kell szerepelnie a félévvégi aláírás oszlopában (tanár)névnek Neptun/Tanulmányok/Leckekönyv menüpontál...
Vagy az infós tanárok túl szorgalmasak v. a többiek hagyták ki...?

idézem a TO-direktívát:

Idézet:
vizsga- és szigorlati jegy esetén a félévvégi aláírásnak, illetve aláírás hiányában „Letiltva” bejegyzésnek is szerepelnie kell (Félévközi jegynél aláírás nem kell!)

vagyis ha vizsgakövetelmény van a tárgyból, akkor az aláírásnak szerepelnie kell a neptunban és az indexben is. ha gyakjegyes a tárgy, akkor az aláírást nem kell kitölteni, elég, hogy ott van a jegy és a tanár az t aláírta.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ez a hír még 22-én jött a neptunban:

Idézet:
tréning jegybeírás (felteszem menedzsment tréning akar lenni...)

Jegybeíratási lehetőség akinek szükséges, jan 25. szerdán, 14-15 h között Tavaszmező GTI 111
Ferenczi Éva

aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 14:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

számvitel szigorlatozók figyelem!!!

a TO-s indexleadási szabályok szerint a tanárnak a szigorlatnál is ki kell töltenie az aláírás rovatot (mivel ezen aláírás megléte a feltétel a szigorlatra bocsátáshoz minden más követelmény mellett)

Idézet:
vizsga- és szigorlati jegy esetén a félévvégi aláírásnak, illetve aláírás hiányában „Letiltva” bejegyzésnek is szerepelnie kell (Félévközi jegynél aláírás nem kell!);

ma beszéltem Horváth Katalinnal, mert az eddigi jegybeírásokon ezt az aláírást senkinek nem írta be. a dolog vége az lett, hogy beszélt a TO-val és ha csak ez az egy hiányosság van az indexben, akkor le lehet majd adni és HK utólag alá fogja írni ezt is. elvileg nem is fognak ezzel problémázni a TO-n, de ha vkit mégis el akarnának küldeni emiatt, az hivatkozzon arra, hogy Norbi is tud a dologról és egyeztessenek vele.
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet, hogy már volt valahol, de én nem találtam...szóval:

26án mikortól ír be HK?

és ha nem nagy kérés, akkor elmondaná valaki, hogy mikor van nyitva a TO csütörtökön, mert kéne egy szigó pecsét...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
lehet, hogy már volt valahol, de én nem találtam...szóval:

26án mikortól ír be HK?

és ha nem nagy kérés, akkor elmondaná valaki, hogy mikor van nyitva a TO csütörtökön, mert kéne egy szigó pecsét...

http://kgk.bmf.hu/KGK/to "Csütörtök: nincs félfogadás"

sztem HK-t a 12:00-ás szóbeli után/előtt elkaphatod...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

basszus....
akkor szerda szigó pecsét vadászat, csütörtökön úgy emlékszem ír be HK...nem akarok szombaton ezért fenn maradni....

valaki erősítsen meg, hogy ír be HK csütörtökön! és ossza meg velem mikor... Very Happy
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
basszus....
akkor szerda szigó pecsét vadászat, csütörtökön úgy emlékszem ír be HK...nem akarok szombaton ezért fenn maradni....

valaki erősítsen meg, hogy ír be HK csütörtökön! és ossza meg velem mikor... Very Happy

Amúgy ne problémázz ezen, aramoro 3 hozzászólással feljebb leírta a frankót Smile Elvileg le van zsírozva HKval + a TOval...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Amúgy ne problémázz ezen, aramoro 3 hozzászólással feljebb leírta a frankót Smile Elvileg le van zsírozva HKval + a TOval...

FONTOS!!! magát a szigorlati eredményt be kell iratnod HK-val (tehát hátul, a pecsétes résznél, tárgy megnevezéssel, dátummal, eredménnyel és a két aláírással). a TO-s felmentés csak a szigorlat rovat aláírására vonatkozik. a közérthetőség kedvéért bescanneltem és pirossal kiemeltem azt a részt, amiért most az 1x nem fog harapni a TO. http://talisen.atw.hu/lkonyv640.png
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 22:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Deko írta:
basszus....

igen, HK valóban tart jegybeírást csütörtökön, 15:00-16:00-ig, már ha lehet hinni az ajtajára ragasztott post-iteknek.
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 24 Kedd 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

FONTOS!!! magát a szigorlati eredményt be kell iratnod HK-val (tehát hátul, a pecsétes résznél, tárgy megnevezéssel, dátummal, eredménnyel és a két aláírással). a TO-s felmentés csak a szigorlat rovat aláírására vonatkozik. a közérthetőség kedvéért bescanneltem és pirossal kiemeltem azt a részt, amiért most az 1x nem fog harapni a TO. http://talisen.atw.hu/lkonyv640.png

Értettem, jelentem: felfogtam! Smile valóban ezt írtad, kicsit benéztem.
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 25 Szerda 07:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

teljesen meg vagyok hatódva, hogy mennyire alaposan lettem tájékoztatva! köszönöm!

ja, amúgy nekem azt aláírta, amiért a TO nektek nem harap majd. csak sajna nem volt szigó pecsétem...

köszi mégegyszer Very Happy
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 12:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Módszertani - Bácsi Rózsa: Hétfő (jan. 30.) 14:00-16:00
Vissza az elejére
szmarci

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 13:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedden megkérdeztem HK-t a szig után, hogy mikor lesz csütörtökön a jegybeírás. Azt mondta, hogy meghívták ebédre vagy mi, és fél 3-tól vagy inkább 4-től lesz ott. ÜDV
Vissza az elejére
szmarci

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 26 Csütörtök 13:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

naaa fél 4-et akartam írni... szóval fél 4 és 4 között várható
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 20 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.