Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
rex
|
Elküldve: 2006 Aug. 29 Kedd 17:32 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
fodi0405 írta: |
De úgy tudom, Óbudán is van marketinges tanár, én a helyedben őt keresném meg! |
A Népszínház utcában... |
Marketing vizsgát is lehet tenni a Népszínház utcában? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Aug. 29 Kedd 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
Marketing vizsgát is lehet tenni a Népszínház utcában? |
lehet, viszont azt tudni kell, hogy pont a másik félévben van ott kurzus, és nem csak a tanár, hanem a tananyag is más (persze ettől még amire most gondolsz, az teljesen helyénvaló megállapítás .) )
u.i.: ezenfelül még a BME-n is lehet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Missygirl
|
Elküldve: 2006 Szept. 03 Vasárnap 23:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
4 hónapos időszakos munkára vettek fel a cégemhez ahol gondoltam tölteni a szakmai gyakorlatomat. és már a 4. hete vagyok ott! 4 hónapnál nem maradhatok tovább mert vége lesz a munkának! szóval a szak. gyakomat nem szep. és dec. között fogom letölteni hanem hamarabb kezdem és fejezem is be.
ez kicsit gáz igaz?
nem lehetne valahogyan elintézni?mert nincs időm másik helyet keresni
örömmel várom bármilyen alternatívát! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 03 Vasárnap 23:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Missygirl írta: |
Helló!
4 hónapos időszakos munkára vettek fel a cégemhez ahol gondoltam tölteni a szakmai gyakorlatomat. és már a 4. hete vagyok ott! 4 hónapnál nem maradhatok tovább mert vége lesz a munkának! szóval a szak. gyakomat nem szep. és dec. között fogom letölteni hanem hamarabb kezdem és fejezem is be.
ez kicsit gáz igaz?
Volt ismerősöm aki a gyakorlatot 1 évvel korábban csinálta meg, szóval lehet.
A pontos feltételt nem tudom, de az egyik lehetőség az, hogy át kell dátumozni. Ha megkeresed Pappnét (vagy mást aki ezzel foglalkozik) akkor ő meg tudja mondani az adminisztrációs teendőt.
A hozzászólás legutóbb wlaszi által 2006 Szept. 04 Hétfő 11:35-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
agent

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 20:20 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Holdbázis
|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 11:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek!
Legkésőbb két hét múlvára le kell adni a szakdoli témát a belső konzulens aláírásával! Legalábbis asszem
Azért világosítsatok már fel ha nem így van! _________________ ..::A muszáJ az pontos jé::.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 12:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Missygirl írta: |
Helló!
ez kicsit gáz igaz?
Volt ismerősöm aki a gyakorlatot 1 évvel korábban csinálta meg, szóval lehet.
A pontos feltételt nem tudom, de az egyik lehetőség az, hogy át kell dátumozni. Ha megkeresed Pappnét (vagy mást aki ezzel foglalkozik) akkor ő meg tudja mondani az adminisztrációs teendőt. |
gyk. nem számít, hogy mikor teljesíted a szakmai gyakorlatodat (egyáltalán teljesíted-e), a lényeg, hogy az együttműködési megállapodás szeptember 1-től december 15-ig szóló időszakra vonatkozóan legyen kitöltve és megfelelően dátumozva. viszont Wlaszinak is igaza van, természetesen a kérdésben Pappné az autentikus forrás. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 12:44 Hozzászólás témája: |
|
|
agent írta: |
Gyerekek!
Legkésőbb két hét múlvára le kell adni a szakdoli témát a belső konzulens aláírásával! Legalábbis asszem
Azért világosítsatok már fel ha nem így van! |
tényleg?
Na erről tud valaki pontosabb infot? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Missygirl
|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 21:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
holnap Pappnét okvetlenül felkeresem |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 21:04 Hozzászólás témája: |
|
|
sisqoboy írta: |
agent írta: |
Gyerekek!
Azért világosítsatok már fel ha nem így van! |
tényleg?
Na erről tud valaki pontosabb infot? |
Sisqo! Tudod már, hogy miből írod?
A többieknek: lehet, hogy le kell adni hamarabb, de tavaly volt olyan, aki TELJESEN MÁS témából és címmel írta, mint amit leadott, semmi gáz nem volt. Az más tészta, hogy novemberben másik konzulenst már nehezen találni.
A lényeg, hogy amit most leadsz (cím és vázlat), az nem szentírás, menet közben lehet rajta változtatni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Kicsit off: de jó megint köztetek! Kiszámoltam, 17. éve először nem kezdek sulit szeptemberben...
Wlaszi, "mókuskerék" szmájlit szereznél? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 04 Hétfő 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
cattish írta: |
Wlaszi, "mókuskerék" szmájlit szereznél? |
hát, bizisten megpróbáltam, ha Te tudsz guglizni egyet és elküldöd a linket, akkor szívesen berakom.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 08:08 Hozzászólás témája: |
|
|
cattish írta: |
Sisqo! Tudod már, hogy miből írod?
|
haligali.
fogggalmam nincs, semmi, de még ennyi sem...
érdekesleszadolog....  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 08:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Szakdolgozat témákat kiírtak már vajon? Ha igen, hol lehet ezek fellelni?
Mindenképpen ezekből kell választani, vagy lehet önálló témát is kitalálni (gondolom ilyesmihez nehéz konzulenst találni...) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 08:42 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
Mindenképpen ezekből kell választani, vagy lehet önálló témát is kitalálni (gondolom ilyesmihez nehéz konzulenst találni...) |
Mennyiben szokás változtatni az előző évihez képest? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 08:48 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
Mennyiben szokás változtatni az előző évihez képest? |
Tekintve, hogy Várnai Sarolta ha jól hallottam idén szülni fog, gondolom fog változni a dolog... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|