Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 08:26 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
rcsilla írta: |
Sziasztok!
A bíráló személyérol, illetve arról hogy végül is ki keres bírálót mit tudtok? Ha a konzulens javasolja akkor kell vmi hivatalos papír is róla?... |
nekem a GTI titkárságon annyit mondtak, hogy amikor visszük leadni a szakdolgozatot, akkor majd megkérdezik, hogy van-e bírálónk, ha igen, ki és hol dolgozik. de szvsz abból gond nem lehet, ha van Nálad egy papír, amin a bírálód neve, munkahelye, beosztása van és hogy mikor, melyik egyetemen végzett. max. nem lesz rá szükséged. |
....tehát a bírólnak egyetemi végzettségunek kell lennie? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 10:39 Hozzászólás témája: |
|
|
....tehát a bírólnak egyetemi végzettségunek kell lennie? |
igen. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 14:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudom h nem ide tartozik, de az lenne a kérdésem hogy az indexet (foleg végzosöknek) mikortól lehet felvenni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alf
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 18:34 Hozzászólás témája: |
|
|
A mindenféle feladatlapon és egyéb doksikban végzés éve-ként ugye 2007-t kell már feltuntetni?
Az eddigi válaszokat köszönöm szépen! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiscsillag
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 20:08 Hozzászólás témája: |
|
|
A titkosításról a papírt is bele kell köttetni a szakdogába?? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alf
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 20:15 Hozzászólás témája: |
|
|
A titkosításról a papírt is bele kell köttetni a szakdogába??
Hé? Ez mi? Ilyen doksiról még nem is hallottam...
Más: erosítsen meg valaki abban, hogy tutira elég egy példányt köttetni a szakdogából?
Csak mert tavaly két ismerosöm szakdogáját én köttettem be és mindkettojüktol két példányt kért a suli. Gondolom egyet megtartott, egyet visszaadott. De igaz, hogy nem kértek cd-t, mint nálunk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 21:00 Hozzászólás témája: |
|
|
alf írta: |
A mindenféle feladatlapon és egyéb doksikban végzés éve-ként ugye 2007-t kell már feltuntetni?
Az eddigi válaszokat köszönöm szépen! |
igen, 2007
kiscsillag írta: |
A titkosításról a papírt is bele kell köttetni a szakdogába?? |
szvsz nem, de hogy biztosan a jó választ kapd, sztem hívd fel holnap a GTI titkárságot.
A titkosításról a papírt is bele kell köttetni a szakdogába??
Hé? Ez mi? Ilyen doksiról még nem is hallottam... |
ez egy kérvény, amiben a gyakhelyed kérelmezi a foiskolától, hogy a szakdolgozatodat titkosítsák a megfelelo eljárások szerint. csak akkor van rá szükség (a gyakhely írja a foiskolának), ha titkosí(ttat)ni akarod a diplomamunkádat (pl. mert a gyakhelyed fontos üzleti adatai is szerepelnek benne).
Más: erosítsen meg valaki abban, hogy tutira elég egy példányt köttetni a szakdogából? |
én ma adtam le, tolem se kértek egynél több példányt.
(ha már itt tartunk, akkor felhívnám mindenki figyelmét arra, ami nekem valahogy kimaradt: a feladatlapot is alá kell iratni a belso konzulenssel!)
Csak mert tavaly két ismerosöm szakdogáját én köttettem be és mindkettojüktol két példányt kért a suli. Gondolom egyet megtartott, egyet visszaadott. |
más intézményekben valóban több példányt szoktak kérni, de nekünk csak egy kell. szvsz nem fog egyikünk se zokogni, hogy nem kell plusz kétezer akárhányszáz forinttal többet könyvkötore költeni  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 08:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A feladatlapot bele kell köttetni a szakdogába? Vagy csak le kell adni a többi papírral a GTI-n? Ha bele kell köttetni, akkor mi a sorrend? Fedlap, címlap, feladatlap, szakdoga?......plíz fontos lenne a válasz, mert délben megyek köttetni
Köszönöm  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:54 Hozzászólás témája: |
|
|
a legjobb az lenne ha Peti szépen részletesen leírná O hogy adta be stb...
és ha lesz ilyen jó ember akkor kap valami finomat pénteken tolem:) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:24 Hozzászólás témája: |
|
|
a ksiérolapba van egy olyan pont hogy fealadtlap kibocsátása...oda mit kell irni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A feladatlapot bele kell köttetni a szakdogába? Vagy csak le kell adni a többi papírral a GTI-n? Ha bele kell köttetni, akkor mi a sorrend? Fedlap, címlap, feladatlap, szakdoga?......plíz fontos lenne a válasz, mert délben megyek köttetni
Köszönöm  |
na, a feladatlapot bele kell kötni a szakdogába, de arra is figyeljetek, hogy az is alá legyen iratva a belso konzulenssel!
a sorrend (de ezt már leírtam itt minimum egyszer, de inkább többször):
fedlap (a kötésé), fedlap-minta (egyezik a fedlappal, de ennek is benne kell lennie), feladatlap, címlap (a dolgozat címén kívül másnak - tudomásom szerint - nem kell rajta lennie), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract, mellékletek.
a kísérolapot nem kell belekötni, én is csak beletettem a dolgozatba a kötés és a fedlap-minta közé.
a leadás meg úgy nézett ki, hogy besétáltam a GTI titkárságra, átnyújtottam a dolgozatot, majd pár dolgot lefénymásoltak belole (a feladatlapot biztosan, lehet, hogy a kísérolapot is), addig ki kellett tölteni egy sajtpapírt (nevem, postacímem, telefonszámom, van/nincs nyelvvizsgám). aztán adtak egy marék papírt, amit bírálónak kellett odaadni, alá kellett írnom egy könyvben, hogy átvettem a dolgozatot és oda beírták a bíráló nevét is. aztán fogtam az egész csomagot és elvittem a bírálóhoz.
a bíráló csak a bekötött példányt kapja meg, a cd-t rögtön ott is tartották, tehát ha van bírálód és jobban szeretné digitálisan is megkapni a munkádat, erre érdemes felkészülni (több cd vagy e-mail mellékletek)
a bírálatnak és a dolgozatnak január 15-ig vissza kell érnie a GTI-re. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
a ksiérolapba van egy olyan pont hogy fealadtlap kibocsátása...oda mit kell irni? |
2006. október 1. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:39 Hozzászólás témája: |
|
|
belso konzulens lehet bíráló??? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
belso konzulens lehet bíráló??? |
Nem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:49 Hozzászólás témája: |
|
|
a sorrend (de ezt már leírtam itt minimum egyszer, de inkább többször):
fedlap (a kötésé), fedlap-minta (egyezik a fedlappal, de ennek is benne kell lennie), feladatlap, címlap (a dolgozat címén kívül másnak - tudomásom szerint - nem kell rajta lennie), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract, mellékletek.
Lehet hülye a kérdés, de: a fedlap-mintát külön is be kell adni a GTI-re? vagy azt is be kell kötni ...két fedlap a szdogába ...micsoda  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|