Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sztem ugy értette hogy a fedlap a bör borító, utánna bekötve sima papíron a helyesen kitöltött fedlap...az elso oldalnak ugy kell kinéznie mint a bör fedlapnak....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:

Lehet hülye a kérdés, de: a fedlap-mintát külön is be kell adni a GTI-re? vagy azt is be kell kötni Question Question Question ...két fedlap a szdogába Question Question ...micsoda Question

szerintem tök egyértelmu: Igen, bele kell kötni. És nem akkora hülyeség, könyveknél is van ilyen. Fogd fel úgy, hogy az elso lapon az van, hogy melyik sorozatba való, a másodikon meg az, hogy a sorozatnak melyik tagja az adott iromány. És logikusan a kötés a sorozat "dizájnját" követi....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Így már ok. Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

újabb hírek:

hogy mindenki örüljön, most derült ki, hogy nem csak a belso, hanem a külso konzulensnek is alá kell írni a feladatlapot... érdekes, hogy nekem tegnap még csak a belso konzulenst mondták...

pedig már nagyon úgy nézett ki, hogy végre egyszer sikerül valamit komolyabb idegeskedés és káromkodások nélkül végigcsinálni, de nem, az úgy túl egyszeru lenne...

épp itt az ideje, hogy megszabaduljak ettol az impotens intézményi ügyintézéstol... Mad
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom érdekel-e valakit, de találtam egy olcsó könyvkötot, ahol 1 nap alatt 1800 Ft a kötés. A Gellért tértol 1 perc gyalog (Budafoki úton, Xerox másoló) Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 18:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Remek ez a belso-külso konzulens is aláírja a feladatlapot téma!

Már csak azt nemtom, hogy hol???
A feladatlapon egy aláírásnak van hely (az én feladatlapomon): az intézetigazgató aláírásának.
Most akkor hol irassam alá a maradék egy napban a külso, és hol a belso konzulensemmel?
Vissza az elejére
kiscsillag

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én aláirattam a neve melett a külso konzulensemmel...ez van...de elég nagy hülyeségnek találom.
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma??????? Shocked
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Üdv!

A feladatlapon egy aláírásnak van hely (az én feladatlapomon): az intézetigazgató aláírásának.
Most akkor hol irassam alá a maradék egy napban a külso, és hol a belso konzulensemmel?

információim szerint a nevük mellett kell aláírniuk. (igen, valóban szépen fog kinézni, de ezen már meg sem lepodök. már tényleg nagyon menekülhetnékem van az ilyen húzásaik miatt...)
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Üdv!

Mit jelent az hogy egy nap, nem 15-e a határido a leadáshoz?
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
alf írta:
Üdv!

De, illetve különeljárási díj ellenében még van plusz egy hét, tehát ha minden kötél szakad még ez az opció is kihasználható a hiányok pótlására.
Vissza az elejére
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
alf írta:
Üdv!

De igen, 15-e. Én arra értettem azt az egy napot, hogy legkésobb egy nap múlva el kell vinnem bekötésre a szakdogát. Szóval erre van még egy nap. Akarom mondani volt...
Vissza az elejére
sisqoboy

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kiscsillag írta:
Én aláirattam a neve melett a külso konzulensemmel...ez van...de elég nagy hülyeségnek találom.
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma??????? Shocked

látom nem csak én vagyok így ezzel. bemegyek a suliba és megkérdezem, elvileg nekik is van példányuk, hátha megmondják.
meg megkérdezem hogy egyáltalán elküldték-e.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sisqoboy írta:
kiscsillag írta:

látom nem csak én vagyok így ezzel. bemegyek a suliba és megkérdezem, elvileg nekik is van példányuk, hátha megmondják.
meg megkérdezem hogy egyáltalán elküldték-e.

ezzel a kérdéssel ha lehet, inkább foglalkozzunk a végzos feladatok / vállalati esettanulmány topikokban. szvsz jóval inkább oda tartoznak és nem a szakdolgozathoz...
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hy
meg tudja vki adni nekem a To számát vagy Végh Norbi számát, nem müxik a honlap
mennyit kell fizetni a szakdoga halasztásért??meg hogy hol
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
hy
meg tudja vki adni nekem a To számát vagy Végh Norbi számát, nem müxik a honlap
mennyit kell fizetni a szakdoga halasztásért??meg hogy hol

3000 Ft a különeljárási díj.

A neptunon a Pénzügyeknél ki tudsz írni magadnak saját tételt (Tétel kiírása menüpont legjobb emlékeim szerint), ott kiválasztod a megfelelo elemet (Szakdolgozat késedelmes leadása), a tárgyat (szakdolgozat) és fel is van véve a tétel, amit aztán be tudsz fizetni.

A hozzászólás legutóbb zu által 2006 Dec. 13 Szerda 14:00-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
14 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.