Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Meni tréning
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 20 Szerda 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kinek van meg a menedzsment trénig jegye, vagy melyik csoportnak?
Én a Medve András csoportjába voltam de még nincs jegy beírva a neptunba.

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 20 Szerda 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Kinek van meg a menedzsment trénig jegye, vagy melyik csoportnak?
Én a Medve András csoportjába voltam de még nincs jegy beírva a neptunba.

Köszi

nekem már van jegy a neptunban. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 21 Csütörtök 09:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is van, már jegy.

Ugy hogy megerosítést nyert az a feltételezés, hogy akik Medve tanárúrnál voltak azoknak már van jegy.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 22 Péntek 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

már a Kiss Mariann-féle kalypso-s csapat jegyei is megtalálhatóak a Neptunban.
bogi

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csütörtök 18:10    Hozzászólás témája: Beszámoló Menedzsmentbol Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiss Mariann tanárno üzeni, hogy még vagy 3 csapattól nem kapta meg a Kalypso beszámolót. Viszont nagyon szeretné mielobb.

Szóval akinek nincs jegye még a neptunban, kezdhet gondolkodni, vajon miért nincs...
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 19 Szerda 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy meddig nézzem át a könyvet péntekre?

köszi
Vissza az elejére
eras111

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 20 Csütörtök 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Átnézni?Nem csak jövo 7-en írunk belöle?
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 22 Szombat 22:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dehogynem. 3. héten lesz zh.

amúgy hogy állunk a tárgyalás-szimulációs A, meg B leírásokkal? beküldték már oket?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 23 Vasárnap 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kaptam egy szituációs gyakorlatos anyagot, kitettem. De hogy ez-e az "A meg B leírás", passz.

Elvileg úton van még egy csomag...ha megvan, kiteszem azt is és egybe kiírom a fooldalra...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi mindenkinek, aki hozzájárult, hogy felkerüljenek az anyagok.

Ha valakinek nem muködne a link, az azért van, mert a cím végén 2x van a .zip begépelve. Az egyiket kitörlitek és már muködik is.

Amúgy valaki, aki jártas az informatikában meg tudná nekem mondani mi a rosseb az a ".tif"? Mivel nyissam meg?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hmm, és valóban...újfent a copypaste a ludas, javítva szóval ne keressétek! Smile

A .tif-et elvileg az Office-ban található "Document Imaging" kezeli...már ha telepítetted ezt az összetevot. De mindjárt nézek valami konvertert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Rudolf

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 22:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

A .tif-et elvileg az Office-ban található "Document Imaging" kezeli...már ha telepítetted ezt az összetevot. De mindjárt nézek valami konvertert.

Az irfanview nevü ingyenes képnézo progi megnyitja simán, konvertálni is lehet vele, batchelve is (egyszerre többet)
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 22:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tökönszúrom magamat, azzal néztem eloször. Nem nyitotta meg....kerestem hozzá konvertert (persze csak szép demót találtam)...most meg megnyitja. Szeretem az informatikát...
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 22:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sikerült megnyitni, de ez nálam csak egy tif csak egyetlen kép, ami mellesleg teljesen megegyezik a másik csoportban találhatóval. Ez most ilyen önmagát lapozó gif szeru valami, vagy tényleg hiányoznak még lapok?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24 Hétfő 23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sz.a. írta:
Sikerült megnyitni, de ez nálam csak egy tif csak egyetlen kép, ami mellesleg teljesen megegyezik a másik csoportban találhatóval. Ez most ilyen önmagát lapozó gif szeru valami, vagy tényleg hiányoznak még lapok?

ha irfanview-al nyitottad meg, akkor van a felso eszköztárban egy le/fel nyíl, azzal tudsz lapozni.

Ha nem megy, dobj egy mailt és átküldöm .gif formában. Vagy várj holnapig és feldobom pdf-ben (addig buvölök magamnak egy újabb verziót Acrobatból, mert a 7essel ritka ronda tif2pdf konverziót tudtam csinálni).
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.