Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2008
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kermi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen én is így tudtam. De most beszéltem a titkárságról valakivel és azt mondta a hölgy hogy leadhatom januárban is. De azért holnap rákérdezek személyesen is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

valami ilyesmi érzés lett úrrá rajtam.
Amikor a hibalistában is hiba van, az már a szervezettség csúcsa, na jó, nem hiba, hiányosság.

Az együttmuködési megállapodást újfent módosítani kellett, mert nem passzolt a szorgalmi idoszak hossza...a kari lapon meg még továbbra is a legeslegrégebbi verzió van fent...csak pdf-re konvertálták.

Javallott megint megjárni vele a köröket...szorri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Böbi

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha ilyen nyavajás faszom +- egy hetekkel vacakolnak akkor bekaphatják.
Nem fogok ilyen hülyeségek miatt szaladgálni.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Ha ilyen nyavajás f***om +- egy hetekkel vacakolnak akkor bekaphatják.
Nem fogok ilyen hülyeségek miatt szaladgálni.

én megértem az indulatokat (pont én ne értenem?), de a trágár kifejezéseket kérném mellozni. köszönöm
Böbi

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként én idobe leadtam az igazolást. Megnézték, aláírták, elfogadták. Ugyhogy innentol kezdve én mosom kezeimet.
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 08:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,
én most szeptembertol leszek szakmai gyak-on és láttam ezt az együttmuködési szerzodést amit alá kell iratni a munkaadóval. Na most az lenne a kérdésem, hogy ebben a megállapodásban módosítható e az idopont. Ugyanis én jövo héttol kezdenék és november végéig szól a szerzodésem, viszont az együttmuködési megállapodásban szept. 3-tól dec- 15-ig van (vagy valami ilyesmi) és a munkaadóm nyilván így nem írja alá. Szóval volt e példa arra, hogy valaki hasonló helyzetben volt és át lehetett e írni. A 15 hét megvan, tehát az idotartammal nincs baj. Hívtam a GTI-t ma, de csak szerdán vannak, nekem meg sürgos lenne. Elore is köszi a választ.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 09:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szvsz nem. Lealábbis anno azt mondták, hogy a szerzodés legyen így, a valóság meg oket nem érdekli.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha semmiképpen nem menenk bele, akkor próbálj meg kettos szerzodést kötni. 1 valósat (fizuért), és egy gyakorlatosat (fizetés nélkül). Ezesetben ugyan Te vállalod a rizikót, hogy leverik rajtad az ingyenmelót, de ha nincs más...
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 11:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az a probléma, hogy a cég semmiképpen nem fog olyan dolgokat aláírni, ami nem tükrözi a valóságot. Még azt megpróbálom, hogy megkérem oket, hogy dec. 15-ig írjuk a szerzodést és akkor le is dolgozom, mondjuk eleve náluk ez ugy muködik, hogy 3 hónap a gyakornoki programjuk, mondtam hogy nekem 15 hét kellene, most meg megint változtatni akarok aztán nehogy elküldjenek a búsba. Na mindegy, igazából ha a gti-n valaki azt mondaná, hogy lehet módosítani akkor se biztos hogy azt fixre vehetném, gondolom Pappné szava számít ez ügyben. Ot meg ugyse érem el szeptemeberig.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a helyedben arra nem számítanék, hogy a foiskola engedni fogja a más idopontok közé szóló gyakszerzodést. kerek-perec ki lett mondva (asszem tán 2 éve), hogy nem érdekli oket, hogy mikor dolgozol (dolgozol-e egyáltalán), de a papíron a szeptember 1-tol december 15-ig tartó idoszak szerepeljen.

Pappnét lehet kérdezni ilyen esetekben, de úgy vélem, hogy szét fogja tárni a kezét, mondván hogy ezen o sem tud változtatni.
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 03 Péntek 18:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, szerencsére megoldódik a helyzet, legfeljebb csak szept.be kezdem a munkát, szerencsére rugalmasak ilyen szempontból.

Annyira várom, hogy végre megszabadulhassak ettol az iskolától, már majdnem okoztam itt egy nagyobb anyagi kárt a szobában mikor ez kiderült.

Köszi a válaszokat, igazából én nem gondoltam volna hogy probléma ez, de így, hogy szóltatok szerencsére elkerültem egy hülye helyzetet.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 16 Csütörtök 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sz.a. írta:
Hello. Azoktól kérdezném, akik most veszik majd fel a szakdolgozatot és a szakmaigyakot is:

Meddig van ido lezsírozni a dolgokat a belso konzulenssel, illetve a gyakorlati helyet biztosító céggel? Mi ennek a leges-legutolsó határideje?

Köszi

egy évvel ezelott október elejéig kellett leadni a belso konzulens felkéro lapot. ezen a lapon kellett megadni a szakdolgozat címét is (de ezen késobb még lehet módosítani). a GTI minden olyan témát kiír (legalábbis eddig így volt), amit egy konzulens elvállal.

a gyakféléves szerzodést (elvileg) május közepéig (egészen pontosan a gyakorlati félévet megelozo félév szorgalmi idoszakának végéig) kell leadni, de általában elég, ha nyár közepén leadja az ember. tavaly ebbol voltak gondok, aki nem adta le idoben, az mehetett Láhm tanárnohöz egy kérvénnyel, hogy a határido leadása után is fogadják el a szerzodést. ez elég rizikós dolog volt, én tudok olyan emberrol, aki ezen bukott egy félévet. konkrétumokat javasolnám a GTI titkárságon, illetve Pappnénál megkérdezni.
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 28 Kedd 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan a gti-n hova/kinek kell leadni a gyakhelyes papírokat és milyen formában. Úgy értem, hogy csak összetuzöm a szerzodést meg a mellékletet aztán kész, vagy elvárják, hogy valami dossziéban adjam le, vagy ilyesmi.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 28 Kedd 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pantomines írta:
sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan a gti-n hova/kinek kell leadni a gyakhelyes papírokat és milyen formában. Úgy értem, hogy csak összetuzöm a szerzodést meg a mellékletet aztán kész, vagy elvárják, hogy valami dossziéban adjam le, vagy ilyesmi.

tavaly elég volt, ha bevitted a papírokat, a GTI titkárságon összerendezték, ahogy akarták. bár Te nem kérdezted, de ismét hangsúlyoznám, hogy a tapasztalatok szerint a leadási határido be nem tartásának nagyon komoly (fél évvel késobbi diplomázás), másképp fogalmazva jogveszto hatálya van (legalábbis tavaly az volt).
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 28 Kedd 19:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
pantomines írta:

tavaly elég volt, ha bevitted a papírokat, a GTI titkárságon összerendezték, ahogy akarták. bár Te nem kérdezted, de ismét hangsúlyoznám, hogy a tapasztalatok szerint a leadási határido be nem tartásának nagyon komoly (fél évvel késobbi diplomázás), másképp fogalmazva jogveszto hatálya van (legalábbis tavaly az volt).

Köszönöm a választ.

Mindenképp le akarom adni határidoig, ha jól tudom péntekig le lehet, holnap reggel bemegyek, aztán legfeljebb ha valami nem stimmel még mindig lesz 1-2 napom leadni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
21 / 36 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 34, 35, 36  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.