Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Pénzügyi jog
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 16 Hétfő 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kiscsillag írta:
Sziasztok!

Nekem nincs kiírva vizsgaidőpont belőle a neptunra...pedig a felvett tárgyak között ott van.Tudja valaki mi ilyenkor a teendő?Mert így nem tudok feljelentkezni vizsgára és nem tudják beírni az indexbe se.
Ha mást nem vki meg tudja adni a Végh Norbi mailcímét???Előre is köszönöm.

A- nézd meg, hogy a kurzus is fel van-e véve a neptunban, nem csak a tárgy!
B- vegh.norbert KUKAC kgk.bmf.hu
C- nagyon megkérlek olvasd már el az eggyel feljebb lévő kiírást (meg ami a főoldalon van): akinek megvan a jegye annak NEM KELL vizsgára jelentkezni...betűzni nem fogom.

A hozzászólás legutóbb wlaszi által 2006 Nov. 22 Szerda 18:07-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 16 Hétfő 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ehh, mire bevertem, már aramoro kollega válaszolt Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 19 Csütörtök 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

C- nagyon megkérlek olvasd már el az eggyel feljebb lévő kiírást (meg ami a főoldalon van): akinek megvan a jegye annak NEM KELL vizsgára jelentkezni...betűzni nem fogom.

Ettol fuggetlenul nekem ma erosen ugy tunt, hogy bar 13-an jelentkeztek, en voltam az egyetlen szobelizo, a tobbiek csak jegyet irattak be Smile

Ha meg van olyan, aki megy szobelizni (elvileg holnapra meg 8an feliratkoztak), annak egy kis info:
Alapvetoen konnyu volt a szobeli, nem kotott bele semmibe, pedig szerintem enyhen szolva nem volt tokeletes amit mondtam, ugy latszott, hogy gyorsan tul akar lenni rajta.

Tolem a jogszabalyi hierarchiat kerdezte (alkotmany => torveny => kormanyrendelet stb.), az allamhaztartasi hianyt, a merleg fogalmat es mentokerdeskent a 4esert kerdezett az onkormanyzatok koltsegvetesevel kapcsolatban, mindegyik temarol csak par mondatot mondtam, utana leallitott es tovabbleptunk a kovetkezore.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bogi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 12 Kedd 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! Pénzügy jog lesz ma? Vagy csak jövő héten és páros heteken?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 12 Kedd 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bogi írta:

Most nem volt.
Vissza az elejére
bogi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 12 Kedd 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
bogi írta:

Most nem volt.
Köszi az infót. Bent voltál? Jövő hét kedden lesz, és utána pedig 2 hetente vagy 7héten át, lehet erről tudni valamit?
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 08 Hétfő 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Fent vannak a jegyek a Neptunban. Én most tudtam meg az enyémet. Kérdésem az lenne, hogy beiratni kivel kell? A neptunban Pappné szerepel. Ezek szerint nála próbálkozzak 15-én?
A választ elore is köszi
Vissza az elejére
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 08 Hétfő 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tavaly azt hiszem nála kellett beiratni. de valaki erosítsen meg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
tsiga

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 08 Hétfő 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Így van, Pappné írja be a vizsganapjain 12:00 és 14:00 között.
Vissza az elejére
szitkat

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 22 Hétfő 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt meg tudná vki mondani nekem, hogy mikor vannak ezek a vizsganapok, mert sajnos egyetlen vizsgatárgyam sincs vele, de szeretnék 1-2 dolgot kérdezni tole!!!
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 22 Hétfő 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szitkat írta:
Azt meg tudná vki mondani nekem, hogy mikor vannak ezek a vizsganapok, mert sajnos egyetlen vizsgatárgyam sincs vele, de szeretnék 1-2 dolgot kérdezni tole!!!

itt megtalálod Smile
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 03 Vasárnap 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Meg lehet tudni, ezt a tárgyat ki tartja? Mert Pappné van beírva?

Valaki nyugtasson meg, hogy... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 03 Vasárnap 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

noodleey írta:
Hello!

Meg lehet tudni, ezt a tárgyat ki tartja? Mert Pappné van beírva?

Valaki nyugtasson meg, hogy... Rolling Eyes

o csak a tárgyfelelos...
Vissza az elejére
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 03 Vasárnap 23:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem Csatári András a tárgyfelelos? Smile

O van beírva annak, és Pappné oktatónak Cool
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 03 Vasárnap 23:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Curse írta:
Nem Csatári András a tárgyfelelos? Smile

O van beírva annak, és Pappné oktatónak Cool

Nemtudom, hogy van hivatalosan, csak azt, hogy az elmúlt években egy Bándi Keve nevu oktató adta le az anyagot, és minden tanulmányi biszbasszal Pappné foglalkozott.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.