Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
E-kereskedelem
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 11 Vasárnap 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aron írta:
Hali!

Nem udja vki Ricsi telfon szamat mert nem valaszol az email.jeimre es be kene iratnom a jegyem vmikor.

Koszike

Név: Szabó Richárd
Beosztás: főiskolai adjunktus
Telefon: +36 (1) 2196473
e-mail: szabo.richard@kgk.bmf.hu
Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 8. II. em. 226

ha nem veszi fel senki, akkor hívd fel az SZVI-t, ők csak meg tudják mondani, hogy mikor érhető el. Mobilt sajna nemtudok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
agent

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 20 Kedd 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
aron írta:
Hali!

Nem udja vki Ricsi telfon szamat mert nem valaszol az email.jeimre es be kene iratnom a jegyem vmikor.

Koszike

Név: Szabó Richárd
Beosztás: főiskolai adjunktus
Telefon: +36 (1) 2196473
e-mail: szabo.richard@kgk.bmf.hu
Cím: 1081 Budapest, Népszínház utca 8. II. em. 226

ha nem veszi fel senki, akkor hívd fel az SZVI-t, ők csak meg tudják mondani, hogy mikor érhető el. Mobilt sajna nemtudok.

Nagyon fontos keresem lenne ugy mindannyiatokhoz!!!!
Ha van meg valaki, akinek nincs beirva a jegye, es megy be Szabo Richardhoz, az tegyen mar meg annyit, hogy megkeri, hogy Vass Melindanak irja be a jegyet a neptunba. Kulfoldon vagyok, es hiaba kuldozgetem az e-maileket, nem reagal semmit. Ez igy nem jo Evil or Very Mad
Szoval kerlek benneteket, ha valaki megy hozza, az ennyit tegyen mar meg.
Zsubé

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 21 Szerda 11:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most per pill, bent van Ricsi, meg elvileg kettőtől is bent lesz. Holnap 4-5 között. Amúgy meg rámbaszta a telefont, hogy ő minden nap bent van, és a mi dolgunk utána rohangálni. Én spec. már két hete csak utána rohangálok... Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 12 Hétfő 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!
Akkor most mi újság az e-kerrel? új tanár már mától? és akkor hol lesz az óra? népszínház vagy tavaszmezo?
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 12 Hétfő 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peterson írta:
Üdv!
Akkor most mi újság az e-kerrel? új tanár már mától? és akkor hol lesz az óra? népszínház vagy tavaszmezo?

Igen, új tanár van, de kapásból kidobta a taccsot, úgyhogy az óra elmaradt.
Az eloadások a tavaszmezoben lesznek, a gyakok még alakulnak (idopont és hely).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 12 Hétfő 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, köszi!!! gondolom a gyakokról csak kapunk még valami infót jövo hétig...
Vissza az elejére
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 12 Hétfő 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negatív Razz, mert azt is mondta, hogy jövo héten eloadáson fogjuk megbeszélni, mi is lesz a gyakokkal

(remélem elmarad mind Very Happy )
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 02 Szerda 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hova kell küldeni a hiányzó dolgokat? E-mailcímet adjon vki légyszi!
Vissza az elejére
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 02 Szerda 23:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laszlo PONT gabor KUKAC kgk PONT bmf PONT hu

Razz
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 06 Vasárnap 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most akkor hányra kell majd menni szóbelire kedden? És "ünneplo"-t illik magunkra ölteni? Smile Vagy teljesen felesleges...
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintetek lesz öszi félév ebbol? vagy hol nézzek után
elöre is köszi
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arpo írta:
elöre is köszi

én ilyenrol még nem hallottam még pletykaszinten sem. Sot, eleve nem is emlékszem, hogy valaha lett is volna.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 23 Szerda 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Arpo írta:
elöre is köszi

én ilyenrol még nem hallottam még pletykaszinten sem. Sot, eleve nem is emlékszem, hogy valaha lett is volna.

mert nem is volt - ez egy olyan szinten felesleges (és mivel rá sem épül semmi, súlytalan) tárgy, hogy még senki nem akarta keresztfélévben felvenni...
blaleee

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 11:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!

Szerintetek ez az e-ker szóbeli vizsga mennyire lesz meleg? Tudván hogy még itt sosem volt semmibol szóbelim én kicsit parázom! Meg félek hogy a pali amolyan csendes gyilkos.

És az mennyire igaz hogy ki kell öltözni a 40 fokba:D?? Megint csak szeretem a BMF-ET Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
vikk

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

blaleee írta:
hali!

Szerintetek ez az e-ker szóbeli vizsga mennyire lesz meleg? Tudván hogy még itt sosem volt semmibol szóbelim én kicsit parázom! Meg félek hogy a pali amolyan csendes gyilkos.

És az mennyire igaz hogy ki kell öltözni a 40 fokba:D?? Megint csak szeretem a BMF-ET Very Happy

Nem kell kiöltöznöd, bár minimális elegancia azért szükséges lehet, mégiscsak szóbeli... Smile

Szerintem a faszin a rosszindulat szikráját sem lehet felfedezni, ha meg akarsz bukni, akkor nagyon ki kell húznod a gyufát nála, vagy nagyon megjátszani a hülyét Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.