Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Csabeeka írta: |
Sajnos Rudi nincsenek benne idétlen kulcsok, tudod arra van a neptun azonosítód..... |
Naja, de az csak a loginhoz kell Azon belül, hogy hogyan vannak összekapcsolva az évfolyamok,tárgyak,kurzusok...meg az a jópár dolog amit be lehet állítani a neptunban...hát nem vagyok benne biztos, hogy kello egyszeruséggel és eroforráskíméloen van megírva Mert pl engem az elmúlt 1-2 órában simán beengedett, neptunkód/pass, egyszeru, nem olyan megterhelo. De mikor a felveheto tárgyakat akarom listázni, ott már megáll a tudomány. Biztos benne van az is amit Wlaszi írt, hogy lejjebb vehetnék a limitet, de szerintem itt alapveto problémák vannak. Mindegy, végülis már megszokhattuk a dolgot. Kár bosszankodni, én már csak jókat nevetek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Petya írta: |
Piackutatás: (szerda)
[...]
Azt hiszem a harmadik szab. vál. gazd. tárgy az a Nemzetközi marketing, de az nálam alapból stornó mivel péntek reggelre esik, és valszeg ütközni fog az óbudai tárgyakkal, melyek idopontja nem ismert.
A szab. vál. info tárgyakkal kapcsolatban pár dolgot vki ide véshetne. Mik a lehetoségek stb.  |
[off]
az ilyen infokat a jövoben inkább a tárgyfelvétel topikba kérném bepostolni. tudom, hogy jelenleg le van zárva, de ha úgy gondoljátok, hogy kell, akkor szóljatok és megnyitjuk újra.
[/off] _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csabeeka

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 17:02 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 16 Kedd 12:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak 600-700 táblából áll a rendszer.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cure777
|
Elküldve: 2007 Jan. 17 Szerda 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
hány ember lopja a napot a neptun csoportban?
Én is szeretnék oda jelentkezni munkára!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 17 Szerda 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
cure777 írta: |
én nem... szegény anyukám attól kezdve szinte biztos, hogy gyógyíthatatlan csuklásban szenvedne... és lehet, hogy én is  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csabeeka

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 17:02 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 13:56 Hozzászólás témája: |
|
|
cure777 írta: |
Nem ott hanem az SDA-nal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 19 Péntek 14:37 Hozzászólás témája: |
|
|
A mai nap "kedvenc" neptun bugja:
Adott 2 hallgató, az egyiknek lejön 55 oldalnyi szabadon választható tárgy, a másiknak 750. Ugyanabban a pillanatban, ugyanazzal a funkcióval.
és a slusszpoén az, hogy 3 napja az "egyiknek" is 750 oldalnyi volt a lista.
Könyörgöm, milyen rendszer az, ahol két azonos jogosultságu ember egy tetves SELECT parancsra 2 eredményt kap? Mert az egy dolog, hogy az egyik informatikus közgazdász, a másik meg gazdasági informatikus...de a TELJES listát akármilyen szakú embernek le kell tudni kérdezni.
Az meg már régi sláger, hogy mi a fenének kell éles idoszakban változtatni? Ha esetleg van valami instant megoldandó hiba, ok. De a muködo rész miért omlik össze? (lásd pl a nikes kurzusadatok lekérése, pl az IR, AB, tízbol tízszer dob egy hátast valami IIS hibával).
Azzal meg egyetértek Csabeekával, hogy nem a neptun csoportot kell macerálni, hanem az SDA-t. De tegyük hozzá, hogy azt a döntéshozót is le kellene ültetni a csodás neptun elé, aki rábólintott egy ilyen prebéta bughalmazra! Palatábla való az ilyennek, nem informatikai döntéshozatal.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2007 Márc. 13 Kedd 09:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy kérdés:
Hogyan lehet a neptunból valami élvezheto formában kinyomtatni az indexet? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Márc. 13 Kedd 15:34 Hozzászólás témája: |
|
|
szu986 írta: |
Egy kérdés:
wow, ez a beépített nyomtatási funkció nagyon ott van a szeren...
Ha nem zavar a körülötte lévo "keret", akkor használd a böngészo nyomtatási funkcióját. Ha szebbet szeretnél, akkor 2 lehetoséged van:
- printscr és némi photoshop buvészkedés
- jobbklikk, forrás megtekintése -> és kiszeded belole azt a <table></table> szakaszt amiben benne van az index. Ezt vagy feldolgozod valami regexp scripttel valahogy így:
Kód: |
<td.?*()> majd <tr.?*()> |
aztán replace all: <td> illetve <tr>
De megpróbálhatod beolvastatni az excellel is...hátha megeszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2007 Márc. 14 Szerda 09:42 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
szu986 írta: |
Egy kérdés:
wow, ez a beépített nyomtatási funkció nagyon ott van a szeren...
Ha nem zavar a körülötte lévo "keret", akkor használd a böngészo nyomtatási funkcióját. Ha szebbet szeretnél, akkor 2 lehetoséged van:
- printscr és némi photoshop buvészkedés
- jobbklikk, forrás megtekintése -> és kiszeded belole azt a <table></table> szakaszt amiben benne van az index. Ezt vagy feldolgozod valami regexp scripttel valahogy így:
Kód: |
<td.?*()> majd <tr.?*()> |
aztán replace all: <td> illetve <tr>
De megpróbálhatod beolvastatni az excellel is...hátha megeszi. |
Köszi, sikerült.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Ápr. 29 Vasárnap 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Érzem, itt van, ollllééééé
Szerdán vizsgafelvét, és már most, vasárnap este sem jó a neptun.
Óóó...köszönjük neked uram...
Mi lesz itt még gyermekeim...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 00:01 Hozzászólás témája: |
|
|
A neptun alkotott megint: 1 vizsgára többször tudtak jelentkezni (a listából most csak egyvalakit szedtem ki, de volt ott több is).
Megtekinteni itt lehet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 08:48 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
A neptun alkotott megint: 1 vizsgára többször tudtak jelentkezni... |
Jujj  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alina
|
Elküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
LOL  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 22 Kedd 11:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Összesen 4 ilyen volt
A helyek meg fullon tehát éérdekes  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|