Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kontrolling-keresztfélév
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 17 Hétfő 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az a baj h a T.O*-n max elzavarnak...szal nem megoldás! Vmi más kellene! Pl. Francsovicsnak vmi kérévny, mail vagy vmi...
Nem tudom komolyan.....

Ötlet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 17 Hétfő 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pantomines írta:
cure777 írta:
sziasztok

most akkor ezen a héten lessz controlling?
irjatok már valamit léci! a múlt héten nem tudtam menni, mert késön írták ki az idopontot.
volt múlt héten?
De az biztos hogy kéthetente van, de melyik héten van és melyiken nincs?
a gyakorlati helyen sem tudom mit mondjak......
irjatok léciiiiiiiii

Szerintem a múlt héten nem volt, nagyon késon írták ki az idopontokat, nem hiszem, hogy bárki is oda tudott érni, vagy egyáltalán tudomása volt róla. Óraszámban hetente 1-1-0 van írva neptunban, szoval biztos 2 hetente lesz...

Szerintem csütörtökön kiderül minden

Mint mondotta, a kiírt megegyezik a mumenesekkel, és jeentem, ott volt óra...Tehát volt óra...Csak nekünk dupla annyi...sztem most is be kéne menni...
Vissza az elejére
eras111

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 17 Hétfő 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na szép!Most látom hogy felvették nekem a Controllinget a menedzserekhez és amint látom 2 Hetente lesz az ora a Tavaszmezoben!
LOL
Vissza az elejére
cure777

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 18 Kedd 19:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok..
Na akkor lesz ezen a héten kontrolling??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 19 Szerda 08:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cure777 írta:
sziasztok..
Na akkor lesz ezen a héten kontrolling??

Ha lesz akkor lesz, ha nem akkor meg nem.

Szerintem ennyit tud mindenki. Mondjuk ajánlom, hogy legyen ha már elkérem magam.
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 20 Csütörtök 13:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na most mi van? Én megkérdeztem tole hogy errol mit tud, azt mondta o errol nem nagyon tud... És felteszi a kezét...
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 20 Csütörtök 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Na most mi van? Én megkérdeztem tole hogy errol mit tud, azt mondta o errol nem nagyon tud... És felteszi a kezét...

Mármint arról, hogy gazdinfosoknak vele van órájuk? Szerintem akkor lesz majd probléma, ha mindenki jön gyakra és nem fogunk elférni.

Nekem végülis mindegy, csak legyen bennt januárban minimum egy 2es.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 20 Csütörtök 23:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy apró kérdés: O volt Francsovics? Smile

Jaja, vicces szituáció kezd kialakulni...újfent.

Aki esetleg nem volt ma bent gyakon:
- 4 random idopontú óra kivételével az eloadások páratlan hetenként a TG-F19ben lesznek.
- 8. és 13. héten ZH
- számolgatós az óra, szóval hozzatok számológépet és példatárat (apropó, nem akar valaki scannelni egyet? )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 21 Péntek 01:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
egy apró kérdés: O volt Francsovics? Smile

Jaja, vicces szituáció kezd kialakulni...újfent.

Aki esetleg nem volt ma bent gyakon:
- 4 random idopontú óra kivételével az eloadások páratlan hetenként a TG-F19ben lesznek.
- 8. és 13. héten ZH
- számolgatós az óra, szóval hozzatok számológépet és példatárat (apropó, nem akar valaki scannelni egyet? )

De hát nekem azt mondta, hogy nem tud semmit...most akkor mi van, de tényleg? Én asszem a páros heteken járok, de a mumenedzseresekhez...gazdinfón mi a helyzet?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 21 Péntek 08:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ööö tegnap állítólag nem volt eloadás (én nem voltam bent, mert aludtam inkább), viszont utána gyakra bementem....összesen vagy 4 gazdinfós volt rajtam kívül, szóval szvsz én is mumájerekhez járok.

Ott mondta, hogy 2 hetente lesz ea + múlthéten volt => ergo páratlan hetente van ea.
Ez a hét páros (ráadásul gyak minden héten van) és láttam a nevedet felírva, szóval most nemértem hova jársz Smile

Ha o Francsovics és nem tud róla az vicces lenne, mert o írta alá a papírunkat Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 21 Péntek 14:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
ööö tegnap állítólag nem volt eloadás (én nem voltam bent, mert aludtam inkább), viszont utána gyakra bementem....összesen vagy 4 gazdinfós volt rajtam kívül, szóval szvsz én is mumájerekhez járok.

Ott mondta, hogy 2 hetente lesz ea + múlthéten volt => ergo páratlan hetente van ea.
Ez a hét páros (ráadásul gyak minden héten van) és láttam a nevedet felírva, szóval most nemértem hova jársz Smile

Ha o Francsovics és nem tud róla az vicces lenne, mert o írta alá a papírunkat Razz

De külön van gazdinfónak...és gyakra se férnénk úgy be...
És gyak is 2hetente van mumeneseknél...
Amúgy én is úgy jártam el, ahogy te...csak 11:20ra mentem be Smile
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 24 Szerda 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Ugye nem holnap írunk controllingból!!??

Mert azt mondta, hogy a 8-dik héten és ha a reg hetet számítjuk elso hétnek akkor ez most van. Jövo héten például nme is lesz óra, tehát most nem értem. Én nem emlékszem, hogy 2 hete mondta volna, hogy 2 hét mulva zh.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 24 Szerda 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát, hozzám az jutott el, hogy 8. hét vagy nov. 8. "vagy valami ilyesmi" Smile

A múltkori órán nem voltam bent, de "kémeimnek" csak feltunt volna ha úgy búcsúzik, hogy köv órán zh...amit ugye azért szokás említeni.
Szóval részemrol nov. 8.-ra készülök...de cáfoljatok ha van valakinek más infója, különben übercumi lesz a holnapi napom.
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 24 Szerda 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szünet után írunk, mondta...
Vissza az elejére
pantomines

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 29 Hétfő 08:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a zh-ra az anyagot, azt hiszem mindenkinek nagy ko esett le a szívérol, hogy végre van mibol készülni. Most már csak rajtunk múlik.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 12 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.