Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Pénzügyi jog
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Biztos én vagyok a hülye, de miért nem lehet küldeni egy kör mail-t neptunban, ha valami megváltozik? Ki az az elvetemült, aki minden nap megnézi az órarend menüpontot? Shocked
Jo, mondjuk most én pont nem leszek meló miatt... De akkor is milyen már...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 00:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
wow, tényleg. Bár eddig 16:20-20:20ig volt. Mondjuk ehhez meg ugye azt lehet mondani, hogy reghét után nincs tologatás Razz

Mondjuk ez azoknak kérdéses, akik ezen az órán pótolják a zh-t. Persze legrosszabb esetben 1 órával elobb jönnek suliba...

Nem. eddig 16:20-tól 19:30-ig volt. a 20:20 most került be az életünkbe. egy órával késobbre lett csúsztatva.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 00:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ezen ne vesszünk össze Smile
Amikor grinny szólt, akkor még csak a végét tolták el...most már az elejét is....vagy én vagyok holdkóros Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a neptunban még a mozi terem van kiírva, de úgy hallottam F17ben lesz. azért egy köremail mehetett volna a tanártól.......
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kitol hallottad?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 19:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy angolos csoporttárstól. de már a tantárgy innfónál az van kiírva hogy F18, az órarendnél viszont még mindig mozi van...
Vissza az elejére
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 15 Hétfő 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Monica írta:
Egy angolos csoporttárstól. de már a tantárgy innfónál az van kiírva hogy F18, az órarendnél viszont még mindig mozi van...

Áhh, nókomment, BMF, mit lehet erre még mondani? Az meg persze hótziher, hogy én nem fogok bemenni, így pláne nem, hogy még a ZH-t is csak pletykaszinten kellett megtudni Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
tita

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 17 Szerda 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki tud valamit mondani a tegnapi eloadásról? ZH? Eredmények? Valami bíztatót...légyszi... Crying or Very sad
Vissza az elejére
tita

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 17 Szerda 17:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mert már megint elkezdodött a pletyka... kezd elegem lenni az egész pénzügyjogos szarkeverésbol...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 17 Szerda 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zh eredmények lesznek...majd egyszer...

Továbbá:
- "túl jól sikerültek" a ZH-k, ezért a tervezett 3 helyett ez az 1 volt + vizsga amibe beleszámít a zh eredmény.
- "remélhetoleg" az F18-as teremben leszünk a továbbiakban, a kezdés 16:20-kor lesz továbbra is.

A pletykákról: sokéves tapasztalat alapján azt tudom javasolni, hogy kérdezz rá, hogy kitol tudod, és az kitol tudja...ha nincs korrekt forrás (tanár, intézet, megbízható személy), akkor ne izgasd fel magadat miatta Smile
Az esetek 90%ában úgyis a "valaki" vagy a "nemtudom" lesz a válasz....
Vissza az elejére
tita

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 17 Szerda 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Kundot fel kéne már világosítani, hogy ezeknek a dolgoknak (zh, vizsga, óraeltolás...) azért nem ez a formája. De sajnos, o a tanár...mi meg "csak"...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 17 Szerda 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az esetleges figyelmetlen olvasók kedvéért helyesbítenék: nem lesz óraeltolás...errol a tanár se tudott, szóval neptun hülyeség csak. Legalábbis perpillanat így áll a dolog.
Vissza az elejére
grinny

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 18 Csütörtök 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
ezen ne vesszünk össze Smile
Amikor grinny szólt, akkor még csak a végét tolták el...most már az elejét is....vagy én vagyok holdkóros Smile

Amikor én szóltam, akkor már az eleje is meg a vége is el volt csúszva. Szép magyar megfogalmazásban: átteték az órát éjszakára... szóval a kérdésedre ezzel a finom célzással adnék választ Razz

Bár én részemrol úgy döntöttem, hogy skippelem ezt az órát, mivel "csak" egy vizsga lesz a végén.. méghozzá tesztes.. baromira gratulálok annak, aki árulkodott Pappnéninek, mert tuti, h ez az ötlet az o kis fejecskéjébol pattant ki
Vissza az elejére
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 18 Csütörtök 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

grinny írta:
baromira gratulálok annak, aki árulkodott Pappnéninek, mert tuti, h ez az ötlet az o kis fejecskéjébol pattant ki

Sztem nem más, mint a kedves tanárbácsi, aki árulkodott... nem hinném, hogy lenne vki olyan holdkóros, hogy Pappnének nyaljon ezzel :O
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Alina

HozzászólásElküldve: 2007 Nov. 13 Kedd 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló !

Ma a kedves tanárbácsi elmondta ,hogy már összállította számunkra a 30 vizsgakérdést ,amely a következokbol várható:

-államháztartás
-költségvetés szerkezete
-nemzetközi pénzügyek
-nemzetközi pénzrendszer
-OECD
-vám
-piacvédelem

A fent említettekbol legalább egy kérdés lesz.
A vizsgaidopontok már kinn vannak a neptunban,ha valaki még nem látta...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
9 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.