Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sisqoboy

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 15 Szerda 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem a fele van meg, de még nincs rendezve a tartalmi sorrend. ez éppen kialakulóban van. nem igazán látom át a dolgot de ez majd csak kialakul.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 13:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is, én is!
Mármint még én is csak kb. a felét dobtam össze. Na jó, attól talán kicsit többet, olyan 30 oldal környéként járok. De ebben sok minden van, ami nem kellene és szerintem kiszedem és rengeteg minden hiányzik.
Összességében egy hatalmas felfordulás jellemzi az egészet. Néha kicsit kétségbeesek miatta, majd a para elmúlik, írok hozzá kicsit és pár napig nyugodt vagyok. Majd kezdodik minden újra...
Vissza az elejére
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudja valaki Kasza Jeno eamil címét?
Mert ami nekem van arról kiderült hogy nem jó.
Elore is köszönöm
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Tudja valaki Kasza Jeno eamil címét?
Mert ami nekem van arról kiderült hogy nem jó.
Elore is köszönöm

ilyen kérdéseket légy szíves inkább a Fogadóórás topikban feltenni. köszönöm.

egyébként érdemes itt keresgélni...

eszerint: kasza"pont"jeno"kukac"kgk"pont"bmf"pont"hu

A hozzászólás legutóbb aramoro által 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:52-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Én is, én is!
Mármint még én is csak kb. a felét dobtam össze. Na jó, attól talán kicsit többet, olyan 30 oldal környéként járok. De ebben sok minden van, ami nem kellene és szerintem kiszedem és rengeteg minden hiányzik.
Összességében egy hatalmas felfordulás jellemzi az egészet. Néha kicsit kétségbeesek miatta, majd a para elmúlik, írok hozzá kicsit és pár napig nyugodt vagyok. Majd kezdodik minden újra...

most még az is meg fog utálni, aki eddig nem... Wink

az enyém jelenleg kb 95%-ig kész van (feltéve hogy a konzulensem az elmúlt 4 konzultáció után nem holnap közli velem, hogy írjam át az egészet... ).

Mindennel együtt (tartalomjegyzék, 22 fejezet 3 nagyobb részre bontva, összefoglalás, abstract (csak angol, az összefoglalást fordítottam le), 3 db melléklet) 89 oldal, sallangok nélkül 65 oldal tiszta tartalom (egyetlen kép van benne, de az se nagyobb 6x5 cm-nél).

én már csak attól parázok, nehogy a konzulensem most dobja vissza az egészet. de csak nem...
kiscsillag

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 27 Hétfő 19:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a szakdolgozatban mekkor sorköznek kell lennie??Szimpla vagy 1,5?? Vagy ne reménykedjek az utóbbiban??
Vissza az elejére
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 27 Hétfő 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ne

Minden más fosulin 1,5, de nálunk szimpla
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A hírek között már megtalálhatóak a szakdolgozat köttetéséhez/leadáshoz szükséges törzskönyvi számok.
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudja valaki, hogy a szakdolgozat címlapjának milyen formai követlményei vannak? Mert a letöltheto anyagban csak a Feladatlap szerepel.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Tudja valaki, hogy a szakdolgozat címlapjának milyen formai követlményei vannak? Mert a letöltheto anyagban csak a Feladatlap szerepel.

szakmaigyak szabályzat 3. oldal írta:

• Kötelezo elolapok (az intézet bocsátja a hallgatók rendelkezésére letöltheto formában)
- címlap
- feladatlap

Az intézeti oldalon kint is van, konkrétan ez.

Viszont a dolog gyanús, mert tavaszin szerepel a hallgató neve és törzskönyvi száma is, és a korábbiakon is. Egy telefont szerintem megér a kérdés.

Az törzskönyvi számok meg épp ma kerültek ki a hírek közé.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

újabb szakdolgozat infok:

a feladatlap kiadásának idopontja: 2006. október 1.

a szakirány (a feladatlapon kell megadni) mindenkinél kereskedelmi informatika
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most akkor a Feladatlapra a szakdolgozat kiadásának és beadásának idopontjához mit kell írni?
2006.10.01 és 2006.12.15?
Vagy mást?

Pontosítsunk: kell egy címlap belüre és a Feladatlap.

És most akkor a borítóra kell a név a szakdoga szám vagy nem? Rolling Eyes
Vissza az elejére
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 10:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még valami, mindenkinek van már bírálója?
Mi van akkor ha én nem tudok szerezni? Akit a suli szerez az nagyon gáz? Van errol valakinek tapasztalata tavalyról?

Köszike
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Most akkor a Feladatlapra a szakdolgozat kiadásának és beadásának idopontjához mit kell írni?
2006.10.01 és 2006.12.15?
Vagy mást?

Pontosítsunk: kell egy címlap belüre és a Feladatlap.

És most akkor a borítóra kell a név a szakdoga szám vagy nem? Rolling Eyes

feladatlap kiadásának idopontja: 2006.10.01
szakdolgozat beadásának idopontja: 2006.12.15

a lapok/részek sorrendje a következo (mindet bele is kell kötni a dolgozatba, kivéve ahol külön jelzem, hogy csak mellékelni kell!):

kötés (a borító egyezik a fedlap-mintával, amit még a nap folyamán átküldök wlaszinak), fedlap, feladatlap, kísérolap (csak mellékelve), címlap (a szakdolgozat pontos címével), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract (az összefoglalás angol fordítása), mellékletek.

Böbi írta:
Még valami, mindenkinek van már bírálója?
Mi van akkor ha én nem tudok szerezni? Akit a suli szerez az nagyon gáz? Van errol valakinek tapasztalata tavalyról?

Köszike

tudtommal nincs mindenkinek "saját" bírálója. ha valakinek nincs, annak a GTI majd keres, ebbol senkinek nem lehet baja. egyébként sem 100%, hogy az intézet elfogadja az általunk javasolt bírálót (ezt Pappné mondta nekem pár hete).
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 04 Hétfő 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi a különbség a fedlep és a címlap között?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
11 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.