Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Nov. 15 Szerda 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem a fele van meg, de még nincs rendezve a tartalmi sorrend. ez éppen kialakulóban van. nem igazán látom át a dolgot de ez majd csak kialakul. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alf
|
Elküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 13:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is, én is!
Mármint még én is csak kb. a felét dobtam össze. Na jó, attól talán kicsit többet, olyan 30 oldal környéként járok. De ebben sok minden van, ami nem kellene és szerintem kiszedem és rengeteg minden hiányzik.
Összességében egy hatalmas felfordulás jellemzi az egészet. Néha kicsit kétségbeesek miatta, majd a para elmúlik, írok hozzá kicsit és pár napig nyugodt vagyok. Majd kezdodik minden újra...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudja valaki Kasza Jeno eamil címét?
Mert ami nekem van arról kiderült hogy nem jó.
Elore is köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Böbi írta: |
Tudja valaki Kasza Jeno eamil címét?
Mert ami nekem van arról kiderült hogy nem jó.
Elore is köszönöm |
ilyen kérdéseket légy szíves inkább a Fogadóórás topikban feltenni. köszönöm.
egyébként érdemes itt keresgélni...
eszerint: kasza"pont"jeno"kukac"kgk"pont"bmf"pont"hu _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz...
A hozzászólás legutóbb aramoro által 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:52-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Nov. 16 Csütörtök 14:42 Hozzászólás témája: |
|
|
alf írta: |
Én is, én is!
Mármint még én is csak kb. a felét dobtam össze. Na jó, attól talán kicsit többet, olyan 30 oldal környéként járok. De ebben sok minden van, ami nem kellene és szerintem kiszedem és rengeteg minden hiányzik.
Összességében egy hatalmas felfordulás jellemzi az egészet. Néha kicsit kétségbeesek miatta, majd a para elmúlik, írok hozzá kicsit és pár napig nyugodt vagyok. Majd kezdodik minden újra...  |
most még az is meg fog utálni, aki eddig nem...
az enyém jelenleg kb 95%-ig kész van (feltéve hogy a konzulensem az elmúlt 4 konzultáció után nem holnap közli velem, hogy írjam át az egészet... ).
Mindennel együtt (tartalomjegyzék, 22 fejezet 3 nagyobb részre bontva, összefoglalás, abstract (csak angol, az összefoglalást fordítottam le), 3 db melléklet) 89 oldal, sallangok nélkül 65 oldal tiszta tartalom (egyetlen kép van benne, de az se nagyobb 6x5 cm-nél).
én már csak attól parázok, nehogy a konzulensem most dobja vissza az egészet. de csak nem... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiscsillag
|
Elküldve: 2006 Nov. 27 Hétfő 19:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a szakdolgozatban mekkor sorköznek kell lennie??Szimpla vagy 1,5?? Vagy ne reménykedjek az utóbbiban??  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Nov. 27 Hétfő 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ne
Minden más fosulin 1,5, de nálunk szimpla |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 10:44 Hozzászólás témája: |
|
|
A hírek között már megtalálhatóak a szakdolgozat köttetéséhez/leadáshoz szükséges törzskönyvi számok. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 11:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudja valaki, hogy a szakdolgozat címlapjának milyen formai követlményei vannak? Mert a letöltheto anyagban csak a Feladatlap szerepel. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 12:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudja valaki, hogy a szakdolgozat címlapjának milyen formai követlményei vannak? Mert a letöltheto anyagban csak a Feladatlap szerepel. |
szakmaigyak szabályzat 3. oldal írta: |
• Kötelezo elolapok (az intézet bocsátja a hallgatók rendelkezésére letöltheto formában)
- címlap
- feladatlap
|
Az intézeti oldalon kint is van, konkrétan ez.
Viszont a dolog gyanús, mert tavaszin szerepel a hallgató neve és törzskönyvi száma is, és a korábbiakon is. Egy telefont szerintem megér a kérdés.
Az törzskönyvi számok meg épp ma kerültek ki a hírek közé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Nov. 29 Szerda 13:25 Hozzászólás témája: |
|
|
újabb szakdolgozat infok:
a feladatlap kiadásának idopontja: 2006. október 1.
a szakirány (a feladatlapon kell megadni) mindenkinél kereskedelmi informatika _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 10:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Most akkor a Feladatlapra a szakdolgozat kiadásának és beadásának idopontjához mit kell írni?
2006.10.01 és 2006.12.15?
Vagy mást?
Pontosítsunk: kell egy címlap belüre és a Feladatlap.
És most akkor a borítóra kell a név a szakdoga szám vagy nem?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 10:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Még valami, mindenkinek van már bírálója?
Mi van akkor ha én nem tudok szerezni? Akit a suli szerez az nagyon gáz? Van errol valakinek tapasztalata tavalyról?
Köszike |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 03 Vasárnap 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Most akkor a Feladatlapra a szakdolgozat kiadásának és beadásának idopontjához mit kell írni?
2006.10.01 és 2006.12.15?
Vagy mást?
Pontosítsunk: kell egy címlap belüre és a Feladatlap.
És most akkor a borítóra kell a név a szakdoga szám vagy nem?  |
feladatlap kiadásának idopontja: 2006.10.01
szakdolgozat beadásának idopontja: 2006.12.15
a lapok/részek sorrendje a következo (mindet bele is kell kötni a dolgozatba, kivéve ahol külön jelzem, hogy csak mellékelni kell!):
kötés (a borító egyezik a fedlap-mintával, amit még a nap folyamán átküldök wlaszinak), fedlap, feladatlap, kísérolap (csak mellékelve), címlap (a szakdolgozat pontos címével), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract (az összefoglalás angol fordítása), mellékletek.
Még valami, mindenkinek van már bírálója?
Mi van akkor ha én nem tudok szerezni? Akit a suli szerez az nagyon gáz? Van errol valakinek tapasztalata tavalyról?
Köszike |
tudtommal nincs mindenkinek "saját" bírálója. ha valakinek nincs, annak a GTI majd keres, ebbol senkinek nem lehet baja. egyébként sem 100%, hogy az intézet elfogadja az általunk javasolt bírálót (ezt Pappné mondta nekem pár hete). _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Dec. 04 Hétfő 19:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi a különbség a fedlep és a címlap között? |
|
Vissza az elejére |