Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
tárgyfelvétel 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vip007

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 03 Szombat 15:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv, már megint van olyan órám, amihez még nincs idopont rendelve a neptunban. Van már vmi hivatalos órarend? Én nem találtam, pedig nagyon kéne. Köszi
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 03 Szombat 15:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
Üdv, már megint van olyan órám, amihez még nincs idopont rendelve a neptunban. Van már vmi hivatalos órarend? Én nem találtam, pedig nagyon kéne. Köszi

Konkrétabban mihez nincs? az óbudás tárgyak ki lettek téve a hírekhez anno, párat lapozz vissza a fooldalon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Missygirl

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 10:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Figyelmetlenségem miatt lemaradtam a tantárgyfelvételrol. Norbitól megtudtam hogy kérvényt kell irni és majd Lahm Szilvi elbírálja. Csak a szakdolgozatom hiányzik és már nem is leszek hallgatói jogviszonyba a fosulival.
Nem tudjátok véletlenül hogy mi alapján bírálják el? pl. csak az elokövetelményt veszik figyelembe vagy az indoknak van nagy súlya?: ebben az esetben indoknak találjak ki vmi komolyabbat?
Köszi elore is az észrevételeket
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 13:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Missygirl írta:
Helló!

Figyelmetlenségem miatt lemaradtam a tantárgyfelvételrol. Norbitól megtudtam hogy kérvényt kell irni és majd Lahm Szilvi elbírálja. Csak a szakdolgozatom hiányzik és már nem is leszek hallgatói jogviszonyba a fosulival.
Nem tudjátok véletlenül hogy mi alapján bírálják el? pl. csak az elokövetelményt veszik figyelembe vagy az indoknak van nagy súlya?: ebben az esetben indoknak találjak ki vmi komolyabbat?
Köszi elore is az észrevételeket

Hát a kérelem, meg a bírálat szavakban azért szerintem már eleve benne van, hogy a körülményeket és az érveket figyelembevéve döntik el, hogy a szabály alóli kivétel pont Te legyél-e.
De szvsz a szakdoga nem igényel semmi pluszt(kurzus, tanár, stb) a sulitól, szóval logikailag csak mero rosszindulatból, vagy példastatuálás okán utasíthatják el. De ezek egyikét sem hinném...pláne így a végén.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Missygirl

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 15:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi szépen vhogy én is igy gondolom de hátha...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 09:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-------- 2007/2008/01 ------------
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóval men trninghez 168 kredit kell. Ez azért jó, mert 165-öm van...bezzeg ha pü sikerült volna...nah mindegy. Lesz még félévem sajna...
Vissza az elejére
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!
A meni tréninget csak akkor lehet felvenni mikor gyakfélévre is megyek. vagy esetleg lehet olyan is, hogy egyik félév gyak valahol és a meni tréning egy másik félévben. vagy fordítva. tehát a két "tárgy" függetlenül egymástól teljesítheto? remélem értheto mit is akarok kérdezni Smile
a 168 kreditem pont megvan. ja és a gyak félévre hogy lehet menni? csak fel kell venni a vállalati esettanulmány c "tárgyat" vagy vannak egyéb teendok is (az intézményen belül)?
Elore is köszi. biztos meg találnám ezeket valamely doksikban, de gondoltam megkérdem itt elobb. mert ugye a lustaság Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Csabeeka

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 11:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peterson írta:
Üdv!
A meni tréninget csak akkor lehet felvenni mikor gyakfélévre is megyek. vagy esetleg lehet olyan is, hogy egyik félév gyak valahol és a meni tréning egy másik félévben. vagy fordítva. tehát a két "tárgy" függetlenül egymástól teljesítheto? remélem értheto mit is akarok kérdezni Smile
a 168 kreditem pont megvan. ja és a gyak félévre hogy lehet menni? csak fel kell venni a vállalati esettanulmány c "tárgyat" vagy vannak egyéb teendok is (az intézményen belül)?
Elore is köszi. biztos meg találnám ezeket valamely doksikban, de gondoltam megkérdem itt elobb. mert ugye a lustaság Very Happy

Gyak. hely leadás hivatalos határideje 2007 05 19 (nem hivatalos nyár vége...)
Pappné ... Gyakorlatról meg ami a GTI honlapján fennvan vagy érdeklodni a Gti titkárságán c ép. 1 emelet vége...
Vissza az elejére
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért a helyedben bepróbálkoznék egy kérvénnyel, Nono...
Vissza az elejére
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha több tárgyat veszek fel, mint ami a mintatantervben szerepel - értsd: pl. egy harmadik szabadon választható gazdasági tárgyat, - akkor kell vajon külön fizetnem érte? (Államilag finanszírozott képzésen vagyok)
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 23:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzscsi írta:
Ha több tárgyat veszek fel, mint ami a mintatantervben szerepel - értsd: pl. egy harmadik szabadon választható gazdasági tárgyat, - akkor kell vajon külön fizetnem érte? (Államilag finanszírozott képzésen vagyok)

állambácsi ad pár szabadon felhasználható kreditet (ha jól emlékszem +10%ot, azaz 21 kreditet). Ha ebbol ismételsz, akkor ismételsz, ha tárgyat veszel fel, akkor azt veszel fel. Ezen túlmenoleg viszont perkálnod kell.
Vissza az elejére
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 05 Kedd 08:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok. a belso konzulenskéro lap (vagy mi a bánat) leadási határideje mi?

konkrétabban: felhotlen lehet a nyaram, vagy már most azon kell agyalni, hogy kinél és mirol írom majd osszel a szakdogát?

asszem a válasz sokakat érint.
elore is köszi annak, aki megírja
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 07 Csütörtök 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sz.a. írta:
sziasztok. a belso konzulenskéro lap (vagy mi a bánat) leadási határideje mi?

konkrétabban: felhotlen lehet a nyaram, vagy már most azon kell agyalni, hogy kinél és mirol írom majd osszel a szakdogát?

asszem a válasz sokakat érint.
elore is köszi annak, aki megírja

tavaly (ha jól emlékszem) október eleje volt, tippre azt mondanám, most se lesz máshogy, de ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a GTI titkárságon vagy Pappnénál.

ami a felhotlen nyarat illeti: én személy szerint tavaly júniusban megkerestem a kinézett konzulensemet és megbeszéltem vele, hogy mirol szeretnék írni és hogy vállal-e. aztán a nyár hátralévo része a dolgozat vázának felépítésével (fejezetterv) és anyagok gyujtésével telt - és még így is csak a leadási határido elott másfél héttel adtam le.

szvsz ha olyan a témád és egy összeszedettebb, teljesebb, színvonalas szakdolgozatot akarsz írni (aminél tapasztalatok szerint jóval kevesebbre is ötöst kapni, ha csak ez a szempont) akkor nem árt nyáron is rászánni heti néhány órát.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
17 / 24 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.