Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2007 Feb. 03 Szombat 15:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv, már megint van olyan órám, amihez még nincs idopont rendelve a neptunban. Van már vmi hivatalos órarend? Én nem találtam, pedig nagyon kéne. Köszi _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Feb. 03 Szombat 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
Üdv, már megint van olyan órám, amihez még nincs idopont rendelve a neptunban. Van már vmi hivatalos órarend? Én nem találtam, pedig nagyon kéne. Köszi |
Konkrétabban mihez nincs? az óbudás tárgyak ki lettek téve a hírekhez anno, párat lapozz vissza a fooldalon. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Missygirl
|
Elküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Figyelmetlenségem miatt lemaradtam a tantárgyfelvételrol. Norbitól megtudtam hogy kérvényt kell irni és majd Lahm Szilvi elbírálja. Csak a szakdolgozatom hiányzik és már nem is leszek hallgatói jogviszonyba a fosulival.
Nem tudjátok véletlenül hogy mi alapján bírálják el? pl. csak az elokövetelményt veszik figyelembe vagy az indoknak van nagy súlya?: ebben az esetben indoknak találjak ki vmi komolyabbat?
Köszi elore is az észrevételeket |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 13:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Missygirl írta: |
Helló!
Figyelmetlenségem miatt lemaradtam a tantárgyfelvételrol. Norbitól megtudtam hogy kérvényt kell irni és majd Lahm Szilvi elbírálja. Csak a szakdolgozatom hiányzik és már nem is leszek hallgatói jogviszonyba a fosulival.
Nem tudjátok véletlenül hogy mi alapján bírálják el? pl. csak az elokövetelményt veszik figyelembe vagy az indoknak van nagy súlya?: ebben az esetben indoknak találjak ki vmi komolyabbat?
Köszi elore is az észrevételeket |
Hát a kérelem, meg a bírálat szavakban azért szerintem már eleve benne van, hogy a körülményeket és az érveket figyelembevéve döntik el, hogy a szabály alóli kivétel pont Te legyél-e.
De szvsz a szakdoga nem igényel semmi pluszt(kurzus, tanár, stb) a sulitól, szóval logikailag csak mero rosszindulatból, vagy példastatuálás okán utasíthatják el. De ezek egyikét sem hinném...pláne így a végén. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Missygirl
|
Elküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 15:16 Hozzászólás témája: |
|
|
köszi szépen vhogy én is igy gondolom de hátha... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 09:50 Hozzászólás témája: |
|
|
-------- 2007/2008/01 ------------ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 10:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Szóval men trninghez 168 kredit kell. Ez azért jó, mert 165-öm van...bezzeg ha pü sikerült volna...nah mindegy. Lesz még félévem sajna... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Peterson

Csatlakozott: 2006.02.06. Hétfő 10:49 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Iskola (is)
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 10:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
A meni tréninget csak akkor lehet felvenni mikor gyakfélévre is megyek. vagy esetleg lehet olyan is, hogy egyik félév gyak valahol és a meni tréning egy másik félévben. vagy fordítva. tehát a két "tárgy" függetlenül egymástól teljesítheto? remélem értheto mit is akarok kérdezni
a 168 kreditem pont megvan. ja és a gyak félévre hogy lehet menni? csak fel kell venni a vállalati esettanulmány c "tárgyat" vagy vannak egyéb teendok is (az intézményen belül)?
Elore is köszi. biztos meg találnám ezeket valamely doksikban, de gondoltam megkérdem itt elobb. mert ugye a lustaság  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csabeeka

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 17:02 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 11:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Peterson írta: |
Üdv!
A meni tréninget csak akkor lehet felvenni mikor gyakfélévre is megyek. vagy esetleg lehet olyan is, hogy egyik félév gyak valahol és a meni tréning egy másik félévben. vagy fordítva. tehát a két "tárgy" függetlenül egymástól teljesítheto? remélem értheto mit is akarok kérdezni
a 168 kreditem pont megvan. ja és a gyak félévre hogy lehet menni? csak fel kell venni a vállalati esettanulmány c "tárgyat" vagy vannak egyéb teendok is (az intézményen belül)?
Elore is köszi. biztos meg találnám ezeket valamely doksikban, de gondoltam megkérdem itt elobb. mert ugye a lustaság  |
Gyak. hely leadás hivatalos határideje 2007 05 19 (nem hivatalos nyár vége...)
Pappné ... Gyakorlatról meg ami a GTI honlapján fennvan vagy érdeklodni a Gti titkárságán c ép. 1 emelet vége... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzscsi

Csatlakozott: 2007.05.17. Csütörtök 10:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Büdöspöst
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Én azért a helyedben bepróbálkoznék egy kérvénnyel, Nono... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzscsi

Csatlakozott: 2007.05.17. Csütörtök 10:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Büdöspöst
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha több tárgyat veszek fel, mint ami a mintatantervben szerepel - értsd: pl. egy harmadik szabadon választható gazdasági tárgyat, - akkor kell vajon külön fizetnem érte? (Államilag finanszírozott képzésen vagyok) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 23:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Zsuzscsi írta: |
Ha több tárgyat veszek fel, mint ami a mintatantervben szerepel - értsd: pl. egy harmadik szabadon választható gazdasági tárgyat, - akkor kell vajon külön fizetnem érte? (Államilag finanszírozott képzésen vagyok) |
állambácsi ad pár szabadon felhasználható kreditet (ha jól emlékszem +10%ot, azaz 21 kreditet). Ha ebbol ismételsz, akkor ismételsz, ha tárgyat veszel fel, akkor azt veszel fel. Ezen túlmenoleg viszont perkálnod kell. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzscsi

|
Elküldve: 2007 Jún. 05 Kedd 08:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sz.a.
|
Elküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok. a belso konzulenskéro lap (vagy mi a bánat) leadási határideje mi?
konkrétabban: felhotlen lehet a nyaram, vagy már most azon kell agyalni, hogy kinél és mirol írom majd osszel a szakdogát?
asszem a válasz sokakat érint.
elore is köszi annak, aki megírja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jún. 07 Csütörtök 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
sz.a. írta: |
sziasztok. a belso konzulenskéro lap (vagy mi a bánat) leadási határideje mi?
konkrétabban: felhotlen lehet a nyaram, vagy már most azon kell agyalni, hogy kinél és mirol írom majd osszel a szakdogát?
asszem a válasz sokakat érint.
elore is köszi annak, aki megírja |
tavaly (ha jól emlékszem) október eleje volt, tippre azt mondanám, most se lesz máshogy, de ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a GTI titkárságon vagy Pappnénál.
ami a felhotlen nyarat illeti: én személy szerint tavaly júniusban megkerestem a kinézett konzulensemet és megbeszéltem vele, hogy mirol szeretnék írni és hogy vállal-e. aztán a nyár hátralévo része a dolgozat vázának felépítésével (fejezetterv) és anyagok gyujtésével telt - és még így is csak a leadási határido elott másfél héttel adtam le.
szvsz ha olyan a témád és egy összeszedettebb, teljesebb, színvonalas szakdolgozatot akarsz írni (aminél tapasztalatok szerint jóval kevesebbre is ötöst kapni, ha csak ez a szempont) akkor nem árt nyáron is rászánni heti néhány órát. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|